Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fiskestænger

Fiskestænger

Find et bredt udvalg af Fiskestænger-produkter til nautisk sport og fiskeri. Oplev de bedste tilbud hos waveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Fiskestænger

Mærker for Fiskestænger

Hvordan vælger man de rigtige fiskestænger og stænger?

Agnstøbning:

Baitcasting er en populær fisketeknik, der involverer brug af et baitcasting hjul monteret på toppen af en baitcasting stang. Det er almindeligt anvendt af lystfiskere til forskellige typer fiskeri, herunder ferskvands og saltvandsapplikationer. Agnkastning er især nyttig til at målrette mod større fiskearter.

Bolognese fiskeri:

Bolognese er en fisketeknik eller fiskekonkurrence. Bolognese bruger en lang teleskopstang og konkurrencedygtig form for lystfiskeri, hvor deltagerne sigter efter at fange den højeste totalvægt af fisk inden for en given tid.

Bundfiskeri:

Bundfiskeri er en fiskemetode, der involverer at trække et net eller trawle langs havbunden for at fange fisk og andre marine organismer, der bebor bunden af havet. Bundfiskeri bruges almindeligvis af kommercielle fiskefartøjer til at målrette fiskearter, der lever nær eller på havbunden.

Karpefiskeri:

Karpefiskeri er et populært lystfiskeri, der specifikt retter sig mod karper, en art af ferskvandsfisk kendt for deres størrelse, styrke og udfordrende adfærd. Karpefiskeri har vundet betydelig popularitet verden over på grund af spændingen ved at fange disse kraftfulde fisk og de strategiske og tekniske aspekter.

Kupfiskeri:

Kupstænger til fiskeri er meget lange, typisk fra 3 til 14 meter eller mere. Længden gør det muligt for lystfiskere at nå et præcist sted uden at skulle kaste. De er normalt lavet af lette og fleksible materialer, såsom kulfiber eller glasfiber, for at give den nødvendige følsomhed til at detektere subtile bid.

Dækker:

Betræk er essentielt tilbehør til at beskytte dine fiskestænger, mens de opbevares, under transport, eller når de ikke er i brug. De hjælper med at forhindre beskadigelse af stangstyrene, emnerne og hjulene, samt sammenfiltring med andre stænger.

Flue fiskeri:

Fluefiskeri er en populær lystfiskermetode, der involverer at kaste en letvægtsfluelokke, typisk lavet af fjer, pels og syntetiske materialer, for at efterligne udseendet af insekter eller andre små byttedyr. Fluefiskeri er afhængig af specialiserede kasteteknikker.

Jigging:

Jigging er en populær fisketeknik, der involverer at bruge en lokke kaldet en jig til at tiltrække fisk og lokke dem til at bide. Jigging er almindeligt anvendt i både saltvands og ferskvandsfiskeri og kan være effektivt til forskellige arter såsom bas, sandart, gedde, tun og mange andre.

Fiskestænger:

Fiskestænger er vigtige redskaber, der bruges i fiskerisporten. Stænger er designet til at gøre det muligt for lystfiskere at kaste deres fiskesnøre, kontrollere agnen eller lokken og i sidste ende fange fisk.

Fiskepopping:

Popping i fiskeri refererer til en teknik, der almindeligvis bruges i saltvandsfiskeri, især for arter som tarpon, snook eller GT gigantisk trevally. Popping fiskeri involverer at bruge en top vand lokke til at skabe en høj poppende eller sprøjtende støj på vandoverfladen.

Fiskespind:

Spinning er en populær fisketeknik, der anvender en kombination af spinnehjul og stang. Spinning er meget brugt af lystfiskere på alle niveauer til både ferskvands og saltvandsfiskeri. Spinning er designet til at give mulighed for præcis og langdistance støbning.

Fiske blæksprutter og blæksprutter:

Blæksprutter og blæksprutter er populære lokkemad til fiskeri, især i saltvandsfiskeri. De er effektive til at målrette mod en række forskellige fiskearter, herunder forskellige rovfisk.

Fiskeri surfcasting:

Surf casting er en populær fisketeknik, der involverer at kaste en fiskeline og agn fra kystlinjen ud i havet. Du kan købe surfcasting fra Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Rapala , Fox International og Hart .

Fiske trolling:

Trolling i fiskeriet refererer til en specifik teknik, der bruges til at fange fisk ved at trække en fiskeline bag en bevægelig båd. Trolling involverer at bruge en eller flere lokker eller agnede kroge, der er slæbt gennem vandet i forskellige dybder og hastigheder for at tiltrække og fange fisk.

Mere om fiskestænger:
Kits til fiskestænger er komponenter, der kan tilføjes eller modificeres til en fiskestang for at forbedre dens ydeevne eller tilpasse den til specifikke fisketeknikker. Stangtilbehør er ekstra værktøjer og tilbehør, der kan forbedre funktionaliteten og ydeevnen af fiskestænger.