Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Spinnerfiskeri

()

Sorter efter

Hvad er spinning i fiskeriet?

Spinning i fiskeri refererer til en specifik fisketeknik og betegner også en type fiskehjul og stangkombination, der bruges i denne teknik. Her er en opdeling:

Fisketeknik: Spinning er en alsidig og populær fisketeknik, hvor en lystfisker kaster et lokkemiddel eller agn ved hjælp af en spinnestang og hjulopsætning. Kasten udføres typisk ved at løsne fiskelinen fra den faste spole på det snurrende hjul ved hjælp af en teknik, der involverer at holde linen med pegefingeren eller bruge rullens bøjlearm. Dette gør det muligt for lokken eller agnen at blive kastet ud i vandet med lethed og nøjagtighed.
Spinnende hjul og stang : Et spinnende hjul, også kendt som et fast spolehjul, er designet med en spole med åben flade, der gør det muligt for fiskelinen at slappe af jævnt under kastning. Det snurrende hjul er monteret under spindestangen og har en bøjlearm, der fører linen op på spolen. Spindestangen er kendetegnet ved store styr, der vender nedad, så linen kan flyde frit under støbningen.
Alsidighed: Spinning er bredt begunstiget af lystfiskere på grund af dets alsidighed. Det giver lystfiskere mulighed for at kaste forskellige typer lokker, såsom spinnere, skeer, propper, blød plastiklokkemad og levende agn, for at målrette en bred vifte af fiskearter i ferskvands og saltvandsmiljøer.
Brugervenlighed: Spinning gear er relativt nemt at bruge, hvilket gør det velegnet til både begyndere og erfarne lystfiskere. Teknikken kræver mindre færdigheder at kaste sammenlignet med nogle andre fiskemetoder.
Anvendelser: Spinning kan bruges i forskellige fiskescenarier, herunder casting fra kysten, fiskeri fra moler eller dokker, trolling og endda let offshore fiskeri. Den er effektiv til at fange bas, ørred, panfish, sandart, gedde, snook, rødfisk og mange andre arter.
Linjehentning : Når man henter linen efter kast, drejer lystfiskeren håndtaget på det snurrende hjul for at rulle agnen eller lokken ind. Det roterende hjuls design giver mulighed for jævn line hentning og trækjustering for at lege og lande fisken.
Spinding i fiskeriet omfatter både en specifik kasteteknik og brugen af spindehjul og stænger, hvilket tilbyder lystfiskere en alsidig og effektiv metode til at fange forskellige fiskearter i forskellige miljøer. Du kan købe et snurrende hjul fra Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Hart og Mikado .

top