Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Abu Garcia

Over Abu Garcia
"Abu Garcia werd opgericht in 1921 als een bedrijf voor visuitrusting en visrollen. Het was oorspronkelijk gevestigd in Zweden en is momenteel eigendom van Pure Fishing uit de Verenigde Staten van Amerika. Abu Garcia is opgericht door Carl August Borgström. De visstokken en rollen van Abu Garcia zijn bewezen effectief en geweldig voor langdurig gebruik. De stokken zijn ontworpen om lichtgewicht te zijn. Abu Garcia zorgt ervoor dat visavonturen plezierig blijven voor de liefhebbers. Abu Garcia rollen zijn licht genoeg om de hele dag vast te houden tijdens een visreis. Of je nu van flippen, werpen, trekken of draaien houdt, Abu Garcia visgerei is de uitstekende keuze.
Abu Garcia is een prominent merk in het koninkrijk van visuitrusting en rollen, bekend om zijn trouw aan kwaliteit, creatie en decennia aan ervaring in de industrie. De waarde van het merk is gebaseerd op een toewijding aan nauwkeurige engineering en een diepgaande kennis van de wensen van vissers. Abu Garcia's visrollen worden geprezen om hun uitstekende prestaties, soepele werking en duurzaamheid, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor zowel beginnende als ervaren vissers. Van baitcasting en spinrollen tot traditionele en laag profiel baitcasters, Abu Garcia biedt een gevarieerde collectie om tegemoet te komen aan verschillende visstijlen en voorkeuren.

De collectie van visuitrusting en rollen van Abu Garcia

Abu Garcia baitcasters zijn ontworpen om precisie en controle te bieden aan vissers, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor degenen die van deze werpstijl houden. Abu Garcia Max Pro staat bekend om zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid. Deze rollen bieden een balans tussen functionaliteit en waarde, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan visapplicaties.
Abu Garcia rollen worden gevierd vanwege hun hoge kwaliteit en duurzame eigenschappen. Abu Garcia biedt een gevarieerd assortiment van visrollen, waaronder spin-, baitcast- en conventionele rollen.
Abu Garcia spinrollen zijn ontworpen voor gebruiksgemak en soepele werking. Ze zijn perfect voor verschillende vismethoden en staan bekend om hun betrouwbaarheid en prestaties.
Abu Garcia Revo X-serie belichaamt een superieure lijn van baitcasting rollen met geavanceerde functies. Deze rollen zijn populair bij professionele vissers vanwege hun precisie en duurzaamheid.
Abu Garcia hengels zijn ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen kracht, scherpte en responsiviteit, en zijn geschikt voor verschillende visstijlen en voorkeuren. Abu Garcia produceert een reeks hengels die hun rollen aanvullen.
Abu Garcia baitcast rollen staan bekend om hun geavanceerde technologie, nauwkeurige engineering en superieure werpprestaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen om aan verschillende visbehoeften te voldoen.