Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Deeper

Information för Deeper
"Deeper är ett välkänt varumärke i fiskevärlden som presenterar ett brett utbud av appar, smarta ekolodmodeller och olika fiskeaccessoarer. De har utvecklat sina produkter för erfarna och rekreationella fiskare som behöver ekolod av hög kvalitet med precision på djupet, överlägsen målskiljning och kartläggning på land. Dessa mobila fiskedevices är starka, extremt mångsidiga och perfekta för fiske från båt, kajak, land och på isen. Fiskenheter från Deeper gör det möjligt för passionerade fiskare att uppleva en helt ny form av fiske och finns tillgängliga i 50 länder runt om i världen.
Deeper är ett passionerat och kreativt varumärke som överträffar traditionella gränser och sätter en ny standard för storhet inom sina respektive branscher. I sitt innersta drivs Deeper av ett orubbligt löfte att utmana gränserna för vad som är möjligt. Detta varumärke är förknippat med innovativ teknik och en djup förståelse för de växande behoven hos sina kunder.
Rötterna är djupt förankrade i en strävan efter undersökning och upptäckt. Deras banbrytande lösningar har befodrat individer.

Kollektionen av Deeper varumärke för fiskeaccessoarer

GPS från Deeper är en högteknologisk under som har revolutionerat fiskevärlden. Det är en kompakt och mobil fiskfinder-enhet som är designad för att ge fiskare enastående insikter i den akvatiska världen, vilket gör det möjligt för dem att höja sin fiskeupplevelse till nya höjder. GPS från Deeper förbättrar fisket genom att minska gissningar och minska risken för överfiske eller skada på miljön.
Deeper ekolod använder avancerad sonarteknik för att skicka ut ljudvågor och skapa detaljerade undervattenskartor. Fiskare kan se vattendjup, bottenstrukturer, vegetation och, viktigast av allt, platsen och aktiviteterna hos fiskarna. Deeper Fishfinder ansluts trådlöst till en surfplatta eller smartphone, vilket gör det möjligt för användare att se sonar-data i en tillförlitlig mobilapp.
Deeper Smart Sonar Pro Fishfinder använder toppmodern sonarteknik för att erbjuda högupplösta bilder av den akvatiska miljön. Den ger information om vattendjup, bottenkonturer, växtlighet och den exakta platsen och beteendet hos fiskarna.
Fiskeaccessoarerna från Deeper används för att förbättra den övergripande fiskeupplevelsen, ge ytterligare insikter och göra fiskemetoden mer bekväm. Dessa accessoarer är utformade för att komplettera och förbättra prestandan hos deras fiskare.
Smartphone-hållaren från Deeper håller en surfplatta eller smartphone säkert på plats där fiskaren enkelt kan få tillgång till realtidsdata."