Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Deeper

Om Deeper
"Deeper er et bemerkelsesverdig merke innen fiskeverdenen som presenterer et bredt spekter av apper, smarte sonarmodeller og mange fiskeutstyr. De har utviklet produktene sine for erfarne og rekreasjonsfiskere som trenger fiskefinnere av høy kvalitet med presis dybdemåling, overlegen målseparasjon og kartlegging på land. Disse mobile fiskeenhetene er sterke, svært allsidige og perfekte for fiske fra båt, kajakk, land og på isen. Fiskefinnere fra Deeper gir lidenskapelige fiskere muligheten til å oppleve en helt ny form for fiske og er tilgjengelige i 50 land over hele verden.
Deeper er et lidenskapelig og kreativt merke som overgår tradisjonelle grenser og setter en ny standard for storhet innenfor sine respektive bransjer. På sitt grunnlag drives Deeper av et urokkelig løfte om å utfordre grensene for hva som er mulig. Dette merket er kjent for banebrytende teknologi og en dyp forståelse av de økende behovene til sine kunder.
Røttene er dypt forankret i et engasjement for undersøkelse og oppdagelse. Dets banebrytende løsninger har styrket enkeltpersoner.

Samlingen av Deeper-merket for fiskeutstyr

GPS fra Deeper er et revolusjonerende teknisk vidunder som har forandret fiskeverdenen. Det er en kompakt og mobil fiskefinneenhet designet for å gi fiskere bemerkelsesverdige innsikter i det akvatiske miljøet, og tillater dem å forbedre fiskeopplevelsen til nye høyder. GPS fra Deeper forbedrer pålitelig fiske ved å redusere gjetting og redusere mulighetene for overfiske eller skade på miljøet.
Deeper fiskefinne bruker avansert sonarteknologi for å sende ut lydbølger og lage komplekse undervannskart. Fiskere kan visualisere vanndybde, bunnskiktstruktur, vegetasjon og, viktigst av alt, plassering og aktiviteter til fisk. Deeper fiskefinder kobles trådløst til en nettbrett eller smarttelefon, slik at brukere kan se sonardata på en pålitelig mobilapp.
Deeper Smart Sonar Pro Fiskefinder bruker avansert sonarteknologi for å gi høyoppløselige bilder av det akvatiske miljøet. Den gir data om vannets dybde, bunnskiktets kontur, vegetasjon og nøyaktig plassering og oppførsel til fisk.
Fiskeutstyr fra Deeper merket brukes for å forbedre den generelle fiskeopplevelsen, gi ekstra innsikter og gjøre fiskemetoden mer praktisk. Disse tilbehørene er designet for å fullføre og forbedre ytelsen til fiskefinnere.
Deeper merke smarttelefonholder holder et nettbrett eller smarttelefon sikkert på plass der fiskeren enkelt kan få tilgang til sanntidsdataene."