Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Carver

Σχετικά με Carver
στην Ελλάδα Carver είναι μια μάρκα βαθιά ρίζα στην κουλτούρα του surf και του skate, ιδρυμένη στην Καλιφόρνια το 1996. Carver γρήγορα επέκτασε την διάδοση της. Η συμφωνία τους να δημιουργούν καταδημιουργικά για σκέτινγκ εμπνευσμένα από το surf και αξεσουάρ τους έκανε ένα αγαπημένο όνομα μεταξύ των καταδυτών και των skateboarders σε όλο τον κόσμο. Στο Xtremeinn, υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από τα προϊόντα Carver για το surf και το σκέτινγκ για να κάνει το ταξίδι σας ακόμα πιο εντυπωσιακό. Carver είναι μια μάρκα που έχει επανασταθεί τον κόσμο του σκέτινγκ και του surf, συγχωνεύοντας τα δύο αθλήματα σε μια μοναδική και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Με μια ιστορία που ξεκινά από την αρχή του 2000 και μια πάθηση για την καταγραφή της ουσίας της κουλτούρας του surf και του σκέτινγκ, τα προϊόντα της Carver, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων για άνδρες, των μπλουζάκιων, των σκαφών για surf, των σκαφών surf skate και των διαφημιστικών ετικετών, αντανακλούν την συμφωνία τους για στυλ και καινοτομία. Είτε επισκεπτόσαστε τις κυμαίες είτε καρπάζετε τους δρόμους, τα προϊόντα της Carver έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την απόλυτη οδήγηση.
Carver Κάνει το Surf διασκέδαση με Καινοτομία και Στυλ

Η συλλογή ρούχων της Carver για άνδρες αντανακλά την πάθηση της μάρκας για την κουλτούρα του surf και του σκέτινγκ. Από ενεργητικά μπλουζάκια και σώβρες μέχρι καπέλα και μπορτσέλες, τα ρούχα της Carver έχουν σχεδιαστεί με ταυτόχρονη ιδιαίτερη σημασία και λειτουργικότητα. Αυτά τα ρούχα είναι ιδανικά για εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν το πνεύμα του surf και του σκέτινγκ στα ρούχα τους. Τα μπλουζάκια Carver είναι περισσότερο από απλά ρούχα: είναι μια δήλωση του στυλ ζωής. Με εντυπωσιακά γραφικά και άνετα υφάσματα, τα μπλουζάκια Carver είναι τέλεια για εκείνους που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για το surf και το σκέτινγκ στα ρούχα τους. Στο κέντρο του ταυτότητας της Carver βρίσκονται τα σκαφάκια της για surf. Carver είναι γνωστή για τα υψηλής απόδοσης σκαφάκια της που έχουν σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζουν την εμπειρία της οδήγησης στις κυματομορφές στο δρόμο. Αυτά τα σκαφάκια Carver για surf έχουν φτιαχτεί με την πιο επαγγελματική τεχνική και τα ποιο σύγχρονα υλικά για να παρέχουν μια αυθεντική εμπειρία surf ακόμα και στη γη. Τα σκαφάκια surf skate της Carver είναι μια μαρτυρία της στηριζόμενης τους εγγύησης στ