up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Carver

Carver

KAIKKI ( Carver )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Carver

Carver on brändi, joka on syvästi juurtunut surffi- ja skeittikulttuuriin ja joka perustettiin Kaliforniassa vuonna 1996. Carver sai nopeasti tunnustusta. Heidän sitoutumisensa luodakseen urheilullisia lautailutuotteita ja -tarvikkeita on tehnyt heistä rakastetun nimen surffareiden ja skeittareiden keskuudessa ympäri maailmaa. Xtremeinnissä on laaja valikoima Carverin surffaamiseen ja skeittailuun tarkoitettua varustusta, jonka avulla seikkailusi voi olla entistä mielenkiintoisempaa.
Carver on brändi, joka on mullistanut skeittauksen ja surffauksen maailman yhdistämällä nämä kaksi urheilulajia ainutlaatuiseen ja herkulliseen kokemukseen. Sen historia ulottuu 2000-luvun alkuun ja haluun tallentaa surffauksen ja skeittauksen tunnelmaa, Carverin tuotteet, kuten miesten vaatteet, t-paidat, surffilaudat, surffiskedut ja tarrakiinnitteiset tarranauhat, heijastavat heidän sitoutumistaan tyyliin ja innovaatioon. Olipa sitten ajamassa aaltoja tai kaartelemassa kaduilla, Carverin varusteet on suunniteltu tarjoamaan parhaimman mahdollisen ajon.

Carver tekee surffauksesta hauskaa innovaatioiden ja tyylin avulla

Carverin miestenvaatteet-kokoelma heijastaa brändin intohimoa surffaamiseen ja skeittailuun. Casual-paidoista ja shortsista huppareihin ja board-shortsiin, Carverin vaatetus on suunniteltu sekä tyylin että toimivuuden kannalta. Nämä vaatteet ovat täydellisiä niille, jotka haluavat/ tallentaa surffauksen ja skeittauksen henkeä omaan päivittäiseen asuunsa. Carverin t-paidat ovat enemmän kuin vain vaatteita; ne ovat elämäntyylin ilmaisu. Häikäisevien grafiikoiden ja mukavien kankaiden ansiosta Carverin t-paidat ovat täydellisiä niille, jotka haluavat ilmaista rakkautensa surffaukseen ja skeittailuun omassa asussaan.
Carverin identiteetin ytimessä ovat heidän surffilaudat. Carver on tunnettu korkean suorituskyvyn surffilaudoistaan, jotka on suunniteltu kuvaamaan tunnetta ajaa aaltoja asfaltilla. Nämä Carverin surffilaudat on valmistettu tarkasti ja edistyneillä materiaaleilla, jotta voit kokea aidon surffikokemuksen jopa maalla. Carverin surffiskedut ovat osoitus heidän sitoutumisestaan innovaatioon. Nämä ainutlaatuiset laudat käyttävät patentoitua kuorma-autoteknologiaa, joka mahdollistaa ajajan pumpata ja kaartella kuin he surfaavat aaltoja. Carverin surffiskedut ovat täydellisiä viilata surffityylisiä liikkeitäsi ja parantaa tasapainoasi ja liikkuvuuttasi.
Carverin tarrakiinnitteiset tarranauhat ovat enemmän kuin vain koristeita; ne ovat symboli brändin kulttuurille ja yhteisölle. Nämä tarranauhat usein esittelevät ikonisia Carverin grafiikoita ja logoja, mikä tekee niistä pakollisen hankinnan faneille ja ajajille. Olipa sitten haluat muokata laudan tai osoittaa tukensa brändille, Carverin tarrakiinnitteiset tarranauhat ovat hauska tapa tehdä se.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje