Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Carver

Om Carver
Carver er et mærke, der er dybt forankret i surf- og skatekultur, grundlagt i Californien i 1996. Carver fik hurtigt anerkendelse. Deres engagement i at skabe surfinspirerede skateboards og tilbehør har gjort dem til et elsket navn blandt surfere og skatere verden over. Hos Xtremeinn findes der et stort udvalg af Carver surf- og skateudstyr, der er tilgængeligt for at gøre din oplevelse endnu bedre.
Carver er et mærke, der har revolutioneret skateboard- og surfverdenen ved at forene de to sportsgrene til en unik og spændende oplevelse. Med en historie, der daterer sig tilbage til begyndelsen af 2000'erne og en passion for at fange essensen af surf- og skatekulturen, afspejler Carvers produkter, herunder herretøj, t-shirts, surfingbrædder, surfskateboards og stickers, deres engagement i stil og innovation. Uanset om du skal køre bølger eller carve op på gaderne, er Carvers udstyr designet til at give den ultimative tur.

Carver gør surfing sjov med innovation og stil

Carver´s herretøj kollektion afspejler mærkets passion for surfing- og skatekulturen. Fra afslappede t-shirts og shorts til hoodies og board shorts er Carvers tøj designet med både stil og funktion for øje. Disse beklædningsgenstande er ideelle for dem, der ønsker at fange ånden af surfing og skateboarding i deres hverdagsbrug. Carver t-shirts er mere end bare tøj; de er et udsagn om livsstil. Med øjenfangende grafik og behagelige stoffer er Carver t-shirts perfekte til dem, der ønsker at udtrykke deres kærlighed til surfing og skateboarding i deres påklædning.
Kernen af ​​Carvers identitet er deres surfingbrædder. Carver er berømt for sine højtydende surfbrædder designet til at efterligne fornemmelsen af ​​at ride havbølger på asfalt. Disse Carver surfingbrædder er skabt med præcision og avancerede materialer for at give en autentisk surfoplevelse selv på land. Carver surfskateboards er et vidnesbyrd om deres dedikation til innovation. Disse unikke brædder udnytter patenteret truck-teknologi, der gør det muligt for ryttere at pumpe og carve som om de kører bølger. Carver surfskates er perfekte til at udvikle dine surf-stil manøvrer og forbedre din balance og agility.
Carver stickers er mere end bare dekorative; de er et symbol på mærkets kultur og fællesskab. Disse stickers indeholder ofte ikoniske Carver grafik og logoer, hvilket gør dem til et must-have for fans og ryttere. Uanset om du vil tilpasse dit bræt eller vise dit støtte til mærket, er Carver stickers en cool måde at gøre det på.