up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Carver

Carver

Allt ( Carver )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Carver

Carver är ett varumärke som har djupa rötter i surf- och skatekulturen, grundat i Kalifornien 1996. Carver fick snabbt erkännande. Deras engagemang för att skapa surfinspirerade longboards och tillbehör har gjort dem till ett älskat namn bland surfare och skateboardåkare världen över. Hos Xtremeinn finns ett stort utbud av Carver-utrustning för surf och skate för att göra din äventyrsresa ännu mer fantastisk.
Carver är ett varumärke som revolutionerat skateboarding- och surfingvärlden genom att förena de båda sportarna till en unik och spännande upplevelse. Med en historia som går tillbaka till början av 2000-talet och en passion för att fånga essensen av surf- och skatekulturen, reflekterar Carvers produkter, inklusive herrkläder, t-shirts, surfbrädor, surfskates och dekaler, deras engagemang för stil och innovation. Oavsett om du träffar vågorna eller hugger gatorna så är Carvers utrustning designad för att ge den ultimata åkturen.

Carver gör surfingen roligare med innovation och stil

Carvers herrkläder samling reflekterar varumärkets passion för surfning och skatekultur. Från avslappnade t-shirts och shorts till hoodies och board shorts, är Carvers kläder designade med både stil och funktion i åtanke. Dessa plagg är idealiska för dem som vill fånga andan av surfing och skateboarding i sina vardagskläder. Carver t-shirts är mer än bara kläder; det är ett uttryck för livsstil. Med fängslande grafik och bekväma tyger, är Carver t-shirts perfekta för dem som vill uttrycka sin kärlek till surfing och skateboarding i sin klädsel.
I Carvers identitet finns deras surfbrädor. Carver är berömd för sina högpresterande surfbrädor designade för att efterlikna känslan av att åka vågor på asfalten. Dessa Carver-surfbrädor är tillverkade med precision och avancerade material för att ge en autentisk surfupplevelse även på land. Carvers surfskates är ett vittnesbörd om deras hängivenhet till innovation. Dessa unika brädor använder patenterad truckteknik som gör att åkarna kan pumpa och hugga som om de åker vågor. Carver surfskates är perfekta för att förfina dina surfstilmanövrar och förbättra din balans och smidighet.
Carver dekaler är mer än bara dekorativa; de är ett symbol för varumärkets kultur och gemenskap. Dessa dekaler har ofta ikoniska Carver-grafik och logotyper, vilket gör dem ett måste för fans och åkare. Oavsett om du vill anpassa din bräda eller visa din stöd för varumärket, är Carver dekaler ett coolt sätt att göra det.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga