up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Carver

Carver

Alles ( Carver )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Carver

Carver is een merk die diep geworteld is in surf- en skatecultuur, opgericht in Californië in 1996. Carver verwierf snel erkenning. Hun toewijding aan het creëren van surf-geïnspireerde skateboards en accessoires heeft hen een geliefde naam gemaakt onder surfers en skateboarders over de hele wereld. Bij Xtremeinn is er een uitgebreide collectie Carver surf- en skategear beschikbaar om je avontuur nog meer geweldig te maken dan ooit.
Carver is een merk dat de wereld van skateboarden en surfen heeft veranderd door de twee sporten te verenigen tot een unieke en spannende ervaring. Met een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de jaren 2000 en een passie voor het vangen van de essentie van surf- en skatecultuur, weerspiegelen Carvers producten, waaronder herenkleding, t-shirts, surfplanken, surfskates en stickers, hun toewijding aan stijl en innovatie. Of je nu de golven neemt of de straten doorzoomt, Carvers uitrusting is ontworpen om de ultieme rit te bieden.

Carver maakt surfen leuk met innovatie en stijl

Carvers herenkleding collectie weerspiegelt de passie van het merk voor surf- en skatecultuur. Van casual t-shirts en shorts tot hoodies en boardshorts, Carvers kleding is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Deze kledingstukken zijn ideaal voor degenen die de geest van surfen en skateboarden in hun alledaagse kleding willen vangen. Carver t-shirts zijn meer dan alleen kleding; het is een verklaring van levensstijl. Met opvallende grafische elementen en comfortabele stoffen, zijn Carver t-shirts perfect voor degenen die hun liefde voor surfen en skateboarden in hun kleding willen uitdrukken.
Aan de basis van Carvers identiteit staan hun surfplanken. Carver staat bekend om zijn hoogwaardige surfplanken ontworpen om het gevoel van het rijden op oceaangolven op het asfalt te repliceren. Deze Carver surfplanken zijn met precisie en geavanceerde materialen gemaakt om een authentieke surfervaring ook op het land te bieden. Carver surfskates zijn een getuigenis van hun toewijding aan innovatie. Deze unieke boards maken gebruik van gepatenteerde trucktechnologie, waardoor rijders kunnen pompen en graveren alsof ze golven rijden. Carver surfskates zijn perfect voor het verfijnen van je surf-stijlmanoeuvres en het verbeteren van je balans en lenigheid.
Carver stickers zijn meer dan alleen decoratief; ze zijn een symbool van de cultuur en het gemeenschap van het merk. Deze stickers hebben vaak iconische Carver-grafieken en logo's, waardoor ze een must-have zijn voor fans en rijders. Of je je plank nu wilt aanpassen of je steun wilt uiten voor het merk, Carver stickers zijn een leuke manier om het te doen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden