Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Klimatisering

Klimatisering hem, trädgård och gör-det-själv

Hitta ett brett utbud av Klimatisering-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Klimatisering

Märken i Klimatisering

Vilka typer av luftkonditionering eller klimatisering finns för ditt hem?

Luftkonditionering

Luftkonditionering är en anordning som används för att kyla ner temperaturen i ett inre område eller ett rum genom att ta bort värmen och fuktigheten i rummet. Sammantaget spelar ett luftkonditioneringssystem en viktig roll för att upprätthålla bekväma och hälsosamma inomhusmiljöer, förbättra produktiviteten och förbättra det övergripande välbefinnandet för individer i olika miljöer.
Moderna luftkonditioneringssystem erbjuder olika ytterligare funktioner och alternativ, såsom programmerbara timers, energisparlägen, fjärrkontroll och zonbaserad temperaturkontroll. Systemets storlek och kapacitet beror på de specifika kylbehoven för det utrymme som det är avsett att tjäna.

Värmare

Värmare används för att värma ett inre utrymme och är vanligtvis flyttbara eller fästa på en vägg. De flesta värmare använder gas eller ström. En värmare är en enhet som används för att generera värme och öka temperaturen i ett slutet utrymme, vilket ger värme och komfort. Det används vanligtvis under kalla väderförhållanden eller i områden där ytterligare uppvärmning krävs.

Eldstäder

I en typisk vedeldad spis eldas ved eller andra brännbara material i eldstaden. Elden avger strålningsvärme, som sedan absorberas av omgivande material, som tegel eller sten, och strålar ut i rummet. Eldstäder kan också använda alternativa bränslekällor som naturgas, propan eller elektricitet. Gaseldstäder är bekväma och lätta att använda och ger omedelbar värme och låga med en knapptryckning. Elektriska eldstäder använder värmeelement och LED teknik för att simulera uppkomsten av lågor, vilket ger en flamliknande effekt utan behov av egentlig förbränning.
Förutom sin uppvärmningsfunktion är eldstäder ofta uppskattade för sin estetiska tilltalande. Synen och ljudet av sprakande eld, tillsammans med den milda glöden från lågor, skapar en mysig och inbjudande atmosfär.

Renare

Renaren förfinar den inre luften och renar den och frigör olika ursprung av föroreningar och föroreningar. Denna luftrening går igenom många olika steg. För det första får luftrenarna luften som finns i rummet för att ta bort dess föroreningar och partiklar, och när luften väl har filtrerats släpper den ut ren luft.

Kaminer och Utomhuskaminer

Det vanligaste sättet att sprida värme till hela hemmet är att använda kaminer och utomhuskaminer . Kaminerna gör att du kan styra hur mycket värme du vill ha i varje utrymme i hemmet vart kaminen än är placerad. Utomhuskaminerna används för att värma upp husets utomhusområden som balkongen om du vill stanna utanför hemmet och njuta av utsikten men känna dig varm.

Mer om klimatisering:

Mer om klimatisering inkluderar fläktar, radiatorer, aromspridare, luftfuktare och avfuktare. Varumärkena som erbjuder dessa produkter är Orbegozo , Edm , Makita , Atmosphera , Philips och Oem .