Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Makita

Information för Makita
"Makita är ett känt japanskt varumärke som grundades år 1915. Företaget producerar och erbjuder elverktyg över hela världen. Dess huvudkontor ligger i Japan. För att tillhandahålla säkra och enkla produkter till sina kunder har Makita etablerat ett system. Vi är dedikerade till att se till att kunderna använder våra produkter med sinnesfrid. Makita är den globala leverantören av ett brett utbud av verktyg som skapar en bekväm livsmiljö.
Med en mångsidig produktportfölj har Makita utökat sin expertis till olika områden, från elverktyg till motorsågar och luftkompressorer. Makitas arv, som sträcker sig över ett sekel, är en historia om outtröttlig innovation och oföränderlig hängivenhet till kundnöjdhet. Deras produkter är inte bara verktyg, de är lösningar som ger yrkesverksamma och DIY-entusiaster möjlighet att utföra sina uppgifter effektivt och med precision. Med en Makita-produkt i handen håller du inte bara i ett verktyg, du håller i en bit historia och en symbol för excellens inom kraftverktyg och bortom det.

Driver innovation sedan 1915

Makitas omfattande utbud av kraftverktyg riktar sig till en mängd olika branscher och tillämpningar. Deras borrmaskiner, sågar, slipmaskiner och mer är kända för sin exceptionella prestanda, ergonomi och livslängd. Makitas verktyg ger hantverkare över hela världen möjlighet att hantera olika projekt med lätthet och självförtroende. För skogs- och trädgårdsbranschen erbjuder Makita ett utbud av pålitliga motorsågar. Konstruerade för att möta de tuffaste kraven, kombinerar Makitas motorsågar kraft, effektivitet och säkerhetsfunktioner och säkerställer en smidig skärupplevelse i utmanande miljöer.Makitas borrhammare har fått rykte om sig för sin pålitlighet och precision. Från trådlösa borrhammare för ultimat rörlighet till tunga hammardrillar för betongarbete, har Makita den perfekta lösningen för varje borrbehov. Makita-vinkelslipar är ett bevis på varumärkets precisionsteknik. Dessa verktyg eftertraktas för sin robusthet och mångsidighet. Oavsett om du är en professionell metallarbetare eller en DIY-entusiast, garanterar Makita-vinkelslipar en smidig och effektiv slipupplevelse. Effektiva pneumatiska verktyg kräver en pålitlig luftkälla, och varumärket levererar med Makitas luftkompressorer. Dessa enheter ger en jämn luftförsörjning för olika tillämpningar, från att fylla däck till att driva spikpistoler, vilket bidrar till smidigare och snabbare arbetsflöden. Makitas sortiment av batterier är livsnerven i deras trådlösa elverktyg. Varumärkets litiumjon-teknik garanterar en långvarig prestanda. Makitas batterier är kompatibla med en rad olika Makita-verktyg, vilket ger användare möjlighet att byta och optimera sitt arbete utan avbrott."