up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Makita GA5030R Angle

Makita GA5030R Angle

Makita GA5030R Angle

plus
Makita

Makita GA5030R Angle

Tuotekuvaus Makita GA5030R Angle

OMINAISUUDET:
Rungon halkaisija: 57 mm
Pyörän koko: 125 mm
Karan koko: M14x2 mm
Paino: 1,8 kg


Jos etsit koti, puutarha ja tee-se-itsevarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bricoinn:aan. Makita:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla koti, puutarha ja tee-se-itsetuotteilla on täysi Makita:n takaama takuu. Valitse yksi Sähkötyökalut kategorioista ja tutustu laajaan Sähkötyökalut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Makita GA5030R Angle on paras tuote koti, puutarha ja tee-se-itsetavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Makita GA5030R Angle

Väri
Sininen
Musta
Tuotetyyppi
hiomakone

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up