Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Valaistus

Valaistus koti, puutarha ja tee-se-itse

Löydä laaja valikoima tuotteita Valaistus tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Valaistus

n merkit Valaistus

Kuinka valita oikea valaistus kotiisi?

Oikean valaistuksen valinta kotiisi edellyttää eri tekijöiden huomioon ottamista halutun tunnelman ja toimivuuden luomiseksi. Tässä on joitain ohjeita valaistusvaihtoehtojen valitsemiseen eri luokista:

Polttimot ja putket:
Energiatehokkuus : Valitse energiatehokkaat hehkulamput, kuten LED tai CFL lamput, jotka kuluttavat vähemmän energiaa ja niillä on pidempi käyttöikä verrattuna perinteisiin hehkulamppuihin.
Kirkkaus ja värilämpötila : Harkitse polttimoiden haluttua kirkkaustasoa ja värilämpötilaa. Lämpimät värilämpötilat noin 2700–3000 K luovat kodikkaan tunnelman, kun taas viileämmät lämpötilat noin 4000–5000 K tarjoavat enemmän päivänvaloa muistuttavan, energisoivan tunnelman.
Himmennettävät vaihtoehdot : Jos haluat säädettävät valaistustasot, valitse polttimot tai putket, jotka ovat yhteensopivia himmenninkytkimien kanssa.

Kattolamput :
Huoneen koko ja korkeus : Ota huomioon huoneen koko ja korkeus kattovalaisimia valittaessa. Suuremmat huoneet saattavat vaatia useita valaisimia tai suurempikokoisia lamppuja, kun taas alemmat katot voivat vaatia uppo tai puolitaskuasennusvaihtoehtoja.
Tyyli ja muotoilu : Valitse kattovalaisimet , jotka täydentävät huoneen yleistä tyyliä ja sisustusta, olipa kyseessä moderni, perinteinen tai nykyaikainen.
Valonjako : Arvioi, tarvitsetko fokusoitua vai hajavaloa. Jotkut kattovalaisimet tarjoavat ympäristön valaistuksen, kun taas toisissa on suuntaominaisuudet, jotka korostavat tiettyjä alueita tai kohteita. Kattovalot ja alasvalot :
Suuntaus ja joustavuus: Kohde ja alasvalot tarjoavat kohdistetun valaistuksen, ja niitä voidaan käyttää korostamaan taideteoksia, arkkitehtonisia piirteitä tai tiettyjä huoneen alueita. Harkitse säädettäviä vaihtoehtoja valon suuntaamiseksi juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Säteilykulma: Määritä kohdevalojen tai alasvalojen haluttu valon kulma saavuttaaksesi halutun valon peiton ja voimakkuuden.

Koristevalaisimet :
Esteettinen vetovoima: Koristevalaisimet voivat toimia keskipisteinä ja lisätä tyyliä tilaan. Harkitse sisustusta täydentäviä suunnittelua, värejä ja materiaaleja.
Varjostin ja diffuusio : Arvioi lampunvarjostimen tyyppi ja materiaali, koska se vaikuttaa valon diffuusioon. Läpinäkyvät tai kangasvarjostimet tarjoavat pehmeämpää, hajaantuvaa valoa, kun taas läpinäkymättömät tai metalliset varjostimet tarjoavat enemmän suoraa valaistusta.

Pöytälamput :
Työvalaistus: Pöytälamput ovat ihanteellisia keskitetyn valaistuksen tarjoamiseen lukemiseen, työskentelyyn tai harrastuksiin. Valitse valaisimet , joissa on säädettävät varret ja kallistuspäät joustavuuden vuoksi. Valon voimakkuus : Harkitse haluttuja kirkkaustasoja tiettyjä tehtäviä varten. Joissakin pöytälampuissa on useita kirkkausasetuksia tai himmennystoimintoja.

Seisomalamput:
Korkeus ja sijoitus : Määritä seisomalamppujen sopiva korkeus ja sijoitus varmistaaksesi, että ne tarjoavat riittävän valaistuksen ja sopivat käytettävissä olevaan tilaan.
Valaistuksen suunta : Valitse seisomalamput , jotka valaisevat ylöspäin tai alaspäin sen mukaan, haluatko ympäristön valaistuksen vai tarkennetun valaistuksen.
Valaistusvaihtoehtoja valittaessa on hyödyllistä ottaa huomioon kotisi yleinen valaistus ja varmistaa tasapaino ympäristön, tehtävän ja korostusvalon välillä. Muista lisäksi kunkin tilan energiatehokkuus, kunnossapitovaatimukset sekä haluttu tunnelma ja toimivuus.

Lisää valaistuksesta : Lisää valaistuksesta löytyy lisävarusteita ja varaosia, kohdevalaisimia, pollareita, loistelamppuja, pöytälamppuja ja seinävalaisimia. Voit ostaa kaikki nämä tavarat näiltä merkeiltä: Edm , Philips , 5 five , Creative Cables , Atmosphera , Oem , Aktive ja Caluma .