Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Keittiöt kotiin

Keittiöt kotiin

Löydä laaja valikoima tuotteita Keittiöt kotiin tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Keittiöt

n merkit Keittiöt

Vinkkejä oikean keittiökoneen valintaan kotiisi

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin on laite tai laite, jota käytetään kahvin valmistamiseen ja haudutukseen. Se automatisoi kahvin valmistusprosessin, jolloin käyttäjät voivat valmistaa suosikkikahvijuomiaan kätevästi kotona, toimistossa tai kaupallisissa tiloissa, kuten kahviloissa ja ravintoloissa. Kahvinkeittimiä on eri tyyppejä ja malleja, joista jokaisella on oma valmistusmenetelmänsä ja ominaisuudet.

Astianpesukone

Astianpesukone on kodinkone, joka on suunniteltu automatisoimaan ja yksinkertaistamaan astioiden, astioiden, lasien ja muiden keittiövälineiden puhdistusta ja desinfiointia. Sitä löytyy yleisesti keittiöistä ja se on välttämätön laite monissa kodeissa. Astianpesukoneen ensisijainen tarkoitus on poistaa ruokajäämät, rasva ja bakteerit likaisista astioista, mikä säästää aikaa ja vaivaa verrattuna astioiden käsinpesuun.

Rasvakeittimet

Rasvakeittimet ovat keittiölaitteita tai laitteita, joita käytetään elintarvikkeiden friteerauspaistamiseen. Ne on suunniteltu kypsentämään ruokaa upottamalla se kuumaan öljyyn, jolloin tuloksena on rapea ja herkullinen rakenne. Rasvakeittimiä käytetään yleisesti kodeissa, ravintoloissa, pikaruokapaikoissa ja muissa ravintoloissa.
Rasvakeittimissä on lämpötilansäätimet, joilla kypsennyslämpötilaa voidaan säätää paistettavan ruoan tyypin mukaan. Oikean lämpötilan ylläpitäminen on välttämätöntä paistettujen ruokien halutun rakenteen ja maun saavuttamiseksi.
Rasvakeittimellä voidaan valmistaa monenlaisia friteerattuja ruokia, kuten ranskalaisia, kanaa, kalaa, sipulirenkaita, munkkeja ja monia muita taikina tai leivitettyjä ruokia. Friteeraus on suosittu kypsennysmenetelmä, jolla saadaan rapeaksi ulkokuori ja säilyttää kosteus ruoan sisällä.

Parilat ja grillit

Parilat ja grillit ovat molemmat ruoanvalmistukseen käytettäviä laitteita, mutta ne eroavat toisistaan keittopintojen ja menetelmien osalta. Tässä lyhyt selitys jokaisesta:

Parilat : Parila on keittolaite, jossa on tasainen ja sileä keittopinta. Se voi olla sähkö , kaasukäyttöinen tai jopa liesitasoinen lisävaruste. Ritilät valmistetaan yleensä valuraudasta, ruostumattomasta teräksestä tai tarttumattomista materiaaleista. Niitä käytetään ruoan kypsentämiseen suoraan tasaisella alustalla ilman ritilöitä tai grillausjälkiä. Parilat ovat ihanteellisia aamiaisruokien, kuten pannukakkujen, kananmunien, pekonin ja grillattujen voileipien, valmistukseen. Ne tarjoavat tasaisen lämmön jakautumisen ja suuren keittoalueen.
Grillit : Grilli , joka tunnetaan myös nimellä grilli, on ruoanlaittolaite, jota käytetään ruoan grillaamiseen avoimella liekillä tai lämmönlähteellä. Grilliä voidaan käyttää puuhiilellä, kaasulla, sähköllä tai puupelletillä. Niissä on ritilät tai grillitangot, jotka mahdollistavat ruoan asettamisen suoraan lämmönlähteen päälle. Grilliä käytetään yleisesti lihan, siipikarjan, kalan, vihannesten ja jopa hedelmien kypsentämiseen. Ne antavat ruokaan savuisen maun ja erottuvia grillijälkiä. Grillit ovat erikokoisia, mukaan lukien kannettavat versiot piknikille ja retkeilyyn, sekä isommat takapiha tai ammattikäyttöön.

Uunit ja mikroaaltouunit

Uunit ja mikroaaltouunit ovat molemmat keittiölaitteita ruoanlaittoon tai lämmittämiseen, mutta ne toimivat eri tavoin. Tässä on selitys jokaiselle: Uunit : Uuni on ruoanlaittolaite, joka käyttää kuivaa lämpöä ruoan valmistukseen. Se koostuu tyypillisesti lämpöelementistä tai kaasupolttimesta, joka tuottaa lämpöä, ja suljetusta kammiosta, johon ruoka sijoitetaan kypsennystä varten. Uunit voivat toimia sähköllä tai kaasulla. Ne tarjoavat tasaisen ja kontrolloidun lämmönlähteen leivontaan, paistamiseen, paistamiseen ja muihin ruoanlaittotekniikoihin. Uuneissa on usein säädettävät lämpötila asetukset, ajastimet ja useita kypsennystiloja. Niitä käytetään yleisesti leivän, kakkujen, patojen ja muiden asteittaista ja tasaista lämmitystä vaativien ruokien leivontaan. Mikroaallot : Mikroaaltouuni on keittiökone, joka käyttää mikroaaltouunin taajuusalueella sähkömagneettista säteilyä ruoan kypsentämiseen tai lämmittämiseen. Mikroaallot synnyttävät sähkömagneettisia aaltoja, jotka saavat ruoan sisältämät vesimolekyylit värähtelemään, luoden lämpöä ja kypsentäen ruokaa. Mikroaaltouunit tunnetaan nopeista kypsennysajoistaan ja mukavuudestaan. Niitä käytetään ensisijaisesti jäämien lämmittämiseen, pakasteruokien sulattamiseen ja yksinkertaisten ruokien nopeaan valmistukseen. Mikroaaltouuneissa on säädettävät tehoasetukset ja ajastimet kypsennysprosessin tarkkaa hallintaa varten.

Lisää keittiöstä:
Lisää keittiöstä löytyy pesualtaat ja hanat, tarvikkeet ja osat, ostoskärryt, vedenkeittimet, kuuma vesi, leivänpaahtimet, keittolevyt, keittiörobotit, hanat, liesituulettimet ja jäteastiat. Voit ostaa kaikki nämä tavarat näiltä merkeiltä: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Gimi , Vaello , Prosperplast ja Ibili .