Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Puutarha & terassi

Puutarha & terassi

Löydä laaja valikoima tuotteita Puutarha & terassi tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Puutarha ja terassi

n merkit Puutarha ja terassi

Kuinka valita parhaat huonekalut puutarhaan?

BBQ

Ruoanlaittomenetelmänä BBQ tarkoittaa ruoan hitaasti kypsennystä alhaisella, epäsuoralla lämmöllä. Tämä tehdään yleensä grillillä tai savuttimella. Lämmönlähde voi olla puuhiili, kaasu tai sähkö. Usein marinoitu tai maustettu ruoka asetetaan grilliin ja kypsennetään hitaasti, jolloin maut kehittyvät ja liha tulee mureaa. BBQ tunnetaan savuisten ja herkullisten makujen luomisesta keitettyyn ruokaan.

Penkit

Puutarhapenkki on ulkoistuintyyppi, jota tyypillisesti löytyy puutarhoista, puistoista tai muista ulkotiloista. Se on suunniteltu tarjoamaan mukava ja usein koristeellinen istuinvaihtoehto ihmisille rentoutumiseen ja ympäristöstä nauttimiseen. Puutarhapenkit valmistetaan yleensä puusta, metallista tai molempien materiaalien yhdistelmästä. Niitä on eri tyylejä ja kokoja, jotka vaihtelevat yksinkertaisista ja toiminnallisista malleista monimutkaisempiin ja koristeellisiin malleihin. Joissakin puutarhapenkeissä on selkänojat ja käsinojat mukavuuden lisäämiseksi, kun taas toiset voivat olla selkänojattomia tai niissä on yksinkertainen sälerakenne.

Tuolit ja nojatuolit

Puutarhatuolit ja nojatuolit ovat samanlaisia kuin puutarhapenkit, koska ne ovat ulkoistuinvaihtoehtoja puutarhaan, terassille ja muihin ulkotiloihin. Toisin kuin puutarhapenkit, jotka ovat tyypillisesti pitkiä ja joihin mahtuu useita ihmisiä, puutarhatuolit ja nojatuolit on suunniteltu yksilölliseen käyttöön. Puutarhatuolit ovat yleensä pienempiä ja niissä on yksi istuin ilman käsinojia. Ne voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista, muovista tai rottinkista. Puutarhatuolit ovat usein kevyitä ja kannettavia, joten voit siirtää niitä ympäri puutarhaa tai terassia luodaksesi erilaisia istumajärjestelyjä. Toisaalta puutarhan nojatuolit ovat isompia ja tarjoavat lisämukavuutta käsinojilla. Ne tarjoavat viihtyisän ja rentouttavan istumakokemuksen, jolloin voit istua alas ja rentoutua samalla kun nautit ulkotilastasi. Puutarhatuolit voidaan valmistaa samanlaisista materiaaleista kuin puutarhatuolit , ja niissä on usein tyynyt tai pehmusteet mukavuuden lisäämiseksi.

Riippumatot ja aurinkotuolit

Riippumatto on riippumaton sänky tai keinuva sohva, jota käytetään tyypillisesti ulkona löhöilyyn, lepäämiseen tai nukkumiseen. Se koostuu kangashihnasta tai verkosta, joka on ripustettu kahden kiinnityspisteen, kuten puiden, pylväiden tai riippumattotelineen, väliin. Riippumatoilla on pitkä historia, ja ne yhdistetään yleisesti trooppisiin tai rantakohteisiin. Perinteisesti riippumatot valmistettiin luonnonkuiduista, kuten puuvillasta tai köydestä, mutta nykyaikaiset riippumatot on usein valmistettu synteettisistä materiaaleista, kuten nailonista tai polyesteristä, jotka tarjoavat kestävyyttä ja kestävyyttä sääolosuhteille. Riippumaton kangas muodostaa vartalon muotoa mukautuvan tukipinnan ja tarjoaa mukavan ja ergonomisen lepoasennon.

Aurinkovarjot ja markiisit

Aurinkovarjon taitettava katto on tuettu jäykillä tai metallisilla rivoilla, jotka on yleensä skaalattu metalliin, puuhun tai taipuisiin pylväisiin. Aurinkovarjoja ja markiisia käytetään suojaamaan henkilöä sateelta tai auringonvalolta. Markiisi on rakennuksen ulkoseinään liitetty katto.

Pergolat, teltat ja huvimajat

Pergola on ulkopuiston osa, joka muodostaa varjoisan kävelytien tai pystypylväiden istuinalueen. Teltta on iso teltta, jota käytetään sosiaalisiin tilaisuuksiin. Huvimaja on lehtimajarakenne, joka on yleensä rakennettu puutarhoihin. Pergolat, teltat ja huvimajat ovat tärkeitä puutarhojen rakenteita.

Taulukot

Puutarhapöydät , jotka tunnetaan myös ulkopöytinä tai terassipöytinä , ovat huonekaluja, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi ulkotiloissa, kuten puutarhoissa, patioilla, kansilla tai parvekkeilla. Ne tarjoavat pinnan erilaisiin aktiviteetteihin, kuten ruokailuun, viihteeseen ja yleiseen rentoutumiseen ulkona. Puutarhapöytiä on saatavilla monenlaisia kokoja, muotoja ja materiaaleja erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Puutarhapöytiin yleisesti käytettyjä materiaaleja ovat puu, metalli kuten alumiini tai takorauta, muovi, rottinki ja lasi. Jokainen materiaali tarjoaa erilaisia etuja kestävyyden, tyylin ja huoltovaatimusten suhteen.

Lisää puutarhasta ja terassista:
Lisätietoa puutarhasta ja terassista löytyy kasvihuoneet ja suunnitelmasuojat, vajat, setit, keinu, sohvat ja keinut, ulkokiukaat, puffit ja lapset. Voit ostaa näitä tuotteita näiltä merkeiltä: Edm , Orbegozo , Vaello , Prosperplast , 5 five , Masso ja Atmosphera .