Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Joulu

Joulu koti, puutarha ja tee-se-itse

Löydä laaja valikoima tuotteita Joulu tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Joulu

n merkit Joulu

Vinkkejä joulukoristeen valintaan

Joulukoristeita valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä juhlallisen ja persoonallisen tunnelman luomiseksi. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita koristekuvioita, valoja, koristeita ja puita lomakauden ajaksi:

Sisustusfiguurit

Teema ja tyyli: Päätä joulukoristeiden teema tai tyyli. Se voi olla perinteinen, maalaismainen, moderni tai mikä tahansa muu teema, joka kuvastaa henkilökohtaista makuasi ja täydentää kodin yleistä sisustusta.
Materiaali ja laatu: Etsi koristekuvia , jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten hartsista, puusta tai metallista. Varmista, että ne ovat hyvin muotoiltuja ja kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin laadukkaan ulkonäön saavuttamiseksi.
Koko ja mittasuhteet: Harkitse koristefiguurien kokoa ja osuutta suhteessa tilaan, jossa ne näytetään. Vältä ylikuormitusta valitsemalla hahmoja, jotka istuvat hyvin ja mahdollistavat muiden koristeiden esillepanon.

Valot

LED vs. perinteinen: Valitse LED valojen ja perinteisten hehkulamppujen välillä. LED valot ovat energiatehokkaita, niillä on pidempi käyttöikä ja niitä on eri väreissä ja tehosteissa.
Pituus ja määrä: Määritä tarvittavien valojen pituus ja määrä sisustettavan alueen koon perusteella. Mittaa tilat etukäteen varmistaaksesi, että ostat tarpeeksi valoja kattamaan haluamasi alueen.
Sisä ja ulkovalot: Tee ero sisä ja ulkovalojen välillä. Ulkovalot on suunniteltu kestämään sääolosuhteita, kun taas sisävalot voivat olla herkempiä eivätkä sovellu ulkokäyttöön.

Koristeet

Väriteema: Valitse koristeillesi värimaailma, joka täydentää sisustustasi. Harkitse perinteisiä yhdistelmiä, kuten punaista ja kultaa, tai tutustu nykyaikaisempaan värimaailmaan.
Materiaali ja rakenne: Valitse koristeet, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten lasista, muovista, kankaasta tai puusta, lisätäksesi puuhun syvyyttä ja tekstuurin. Sekoita erilaisia tekstuureja visuaalisen mielenkiinnon saamiseksi.
Personal Touch: Käytä koristeita , joilla on henkilökohtainen merkitys, kuten käsintehtyjä tai henkilökohtaisia koristeita, jotta joulukuusi tulee ainutlaatuiseksi ja sentimentaaliksi.

puut

Keinotekoinen vs. todellinen: Valitse keinotekoisen vai oikean puun välillä. Keinotekoiset puut ovat uudelleenkäytettäviä, vähän huoltoa vaativia, ja niitä on eri kokoisia ja tyylejä.
Koko ja tila: Harkitse puullesi käytettävissä olevaa tilaa ja valitse koko, joka istuu mukavasti ylikuormittamatta huonetta. Mittaa katon korkeus varmistaaksesi, että puu istuu kunnolla.
Oksojen laatu: Etsi keinopuita , joissa on tiheät ja realistiselta näyttävät oksat. Varmista, että oksat ovat tarpeeksi vahvoja koristeiden ja koristeiden pitämiseen.
Voit ostaa joulukuusia näiltä merkeiltä: Edm , Atmosphera , Oem , 5 five ja Wolfcraft .