Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kodin huonekalut

Kodin huonekalut

Löydä laaja valikoima tuotteita Kodin huonekalut tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Huonekalut

n merkit Huonekalut

Vinkkejä oikeiden huonekalujen valitsemiseen kotiisi

Sängyt

Sängyn valinta on tärkeä päätös, sillä se vaikuttaa suoraan mukavuuteen ja unen laatuun. Määritä sopiva sängyn koko tarpeidesi ja käytettävissä olevan tilan perusteella. Yleisiä sänkykokoja ovat twin, full, queen ja king. Ota huomioon makuuhuoneesi mitat varmistaaksesi, että sänky istuu mukavasti. Valitse patjatyyppi, joka vastaa mieltymyksiäsi ja vaatimuksiasi. Yleisiä tyyppejä ovat sisäjouset, muistivaahto, lateksi ja hybridipatjat. Jokainen tyyppi tarjoaa erilaisen tuen, lujuuden ja liikkeen eristyksen. Patja asetetaan joko vakaalle pohjalle, joka on yleensä valmistettu puu tai rautalevyistä, tai jousitettulle pohjalle.

Kirjahyllyt ja hyllyt

Kirjahyllyt ja hyllyt ovat huonekaluja, jotka on suunniteltu tarjoamaan säilytys ja esittelyratkaisuja kirjoille, sisustusesineille ja muille tavaroille. Ne ovat välttämättömiä kodin tai toimiston organisaation osia, mikä mahdollistaa tehokkaan organisoinnin ja helpon pääsyn esineisiin. Kirjahylly on vapaasti seisova tai seinälle kiinnitettävä huonekalu, joka on erityisesti suunniteltu kirjojen säilytykseen. Se koostuu tyypillisesti vaakasuorista hyllyistä, jotka toimivat lokeroina kirjojen asettamiseksi pystyasentoon. Kirjahyllyt voivat vaihdella kooltaan, rakenteeltaan ja materiaaleiltaan pienistä pieniin tiloihin soveltuvista kirjahyllyistä suuriin. Hyllyt puolestaan viittaavat seiniin tai muihin rakenteisiin kiinnitettyihin vaakapintoihin, jotka tarjoavat alustan varastointia tai esittelyä varten. Toisin kuin kirjahyllyissä, hyllyissä ei aina ole sivuja tai takapaneeleja. Ne ovat monipuolisia säilytysratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä erilaisiin tarpeisiin. Hyllyjä on eri tyylejä, kuten kelluvia hyllyjä , jotka näyttävät olevan kiinnitetty suoraan seinään ilman näkyviä tukikiinnikkeitä, tai seinään asennettavia hyllyjä , joissa on kannakkeet tai tuet lisäämään vakautta.

Tuolit

Kotiisi tuolien valinnassa on otettava huomioon sekä käytännölliset että esteettiset tekijät mukavuuden, toimivuuden ja ulkonäön takaamiseksi. Määritä tuolien käyttötarkoitus ja niiden erityinen tehtävä kotonasi. Jokainen tuolityyppi on suunniteltu erilaisiin aktiviteetteihin ja tarjoaa vaihtelevan mukavuuden ja tuen. Mukavuus on tärkeää tuoleja valittaessa. Etsi tuoleja , joissa on riittävä pehmuste, ergonomiset muodot ja tukevat ominaisuudet, kuten ristiselän tuki tai käsinojat. Ota huomioon istuimen korkeus ja syvyys sekä selkänojan korkeus ja kulma mukavan istuma asennon varmistamiseksi.

Lipastot

Lipastot ovat huonekaluja, jotka on suunniteltu tarjoamaan säilytystilaa ja järjestämään erilaisia esineitä kotona tai toimistossa. Ne koostuvat tyypillisesti tukevasta rungosta, jossa on useita pystysuoraan pinottuja vaakalaatikoita. Lipastot ovat monipuolisia säilytysratkaisuja, jotka tarjoavat sekä toiminnallisuutta että esteettistä vetovoimaa. Lipaston ensisijainen tarkoitus on säilyttää ja järjestää vaatteita, asusteita ja muita henkilökohtaisia tavaroita. Laatikoiden lukumäärä voi vaihdella muutamasta laatikosta suurempaan yksikköön, jossa on useita lokeroja. Laatikot voivat olla erikokoisia erikokoisten tavaroiden sijoittamiseksi. Lipastoja on saatavana useissa eri tyyleissä, materiaaleissa ja viimeistelyissä, jotka sopivat erilaisiin sisustustottumuksiin. Materiaalin valinta vaikuttaa kalusteen kestävyyteen, estetiikkaan ja huoltovaatimuksiin.

Sohvat ja nojatuolit

Sohvat ja nojatuolit ovat huonekaluja, joita löytyy yleisesti olohuoneista, oleskelutiloista ja muista oleskelutiloista. Ne tarjoavat mukavia istumavaihtoehtoja ja lisäävät tilan yleistä tyyliä ja toimivuutta. Sohvat ja nojatuolit on suunniteltu yksilöille tai ryhmille, ja ne tarjoavat paikan rentoutua, seurustella tai osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Sohva , joka tunnetaan myös nimellä sohva tai sohva, on pitkä verhoiltu istuin, joka on tyypillisesti suunniteltu istumaan useita ihmisiä. Siinä on selkänoja ja käsinojat, jotka tarjoavat tukea ja mukavuutta. Sohvia on saatavana eri kokoisina pienistä istuinistuimista suuriin osioihin, mikä mahdollistaa mukauttamisen tilan ja istuintarpeiden mukaan. Nojatuoli on yksipaikkainen käsinojillinen tuoli. Se on suunniteltu yhdelle henkilölle ja tarjoaa viihtyisän ja mukavan istumakokemuksen. Nojatuoleja on eri tyylejä klassisista ja perinteisistä malleista moderniin ja nykyaikaiseen estetiikkaan.

Lisää kodin huonekaluista:

Lisää kodin kalusteista ovat keittiökärryt, jakkarat, TV kaapit, senkit, työpöydät ja pöydät. Voit ostaa nämä kaikki tuotemerkeiltä, kuten Edm , Atmosphera , 5 five , Oem , Astigarraga ja Denox .