Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kodin sisustus

Kodin sisustus

Löydä laaja valikoima tuotteita Kodin sisustus tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Koti ja sisustus

n merkit Koti ja sisustus

Kuinka sisustaa kotisi?

Kylpytekstiiliä

Kylpytekstiili on sana, jota käytetään määrittelemään erityyppisiä pesuhuoneissa käytettäviä tekstiilejä. Kylpyhuonetekstiileissä on pyyhkeitä, mattoja, suihkuverhoja ja muuta vastaavaa. Kylpyhuonetekstiilejä voidaan muodostaa useista eri kankaista, mukaan lukien pellava, puuvilla, polyesteri, nailon ja mikrokuidut.

Vuodevaatteet

Vuodevaatteet viittaavat erilaisiin esineisiin, joita käytetään sängyn pukemiseen ja peittämiseen mukavuuden, hygienian ja esteettisyyden vuoksi. Ne sisältävät useita tärkeitä komponentteja:

Lakanat: Lakanat ovat suorakaiteen muotoisia kankaankappaleita, jotka peittävät patjan ja tarjoavat sileän ja mukavan pinnan nukkumiselle. Niitä on erikokoisia twin, full, queen, king ja materiaaleja, kuten puuvillaa, pellavaa tai mikrokuitua.
Tyynyliinat: Tyynyliinat ovat tyynyjen päällysteitä, jotka suojaavat niitä. Ne on yleensä valmistettu samasta materiaalista kuin lakanat, ja niitä on saatavana eri kokoisina eri tyynytyyppeihin sopiviksi.
Peitot: Peittoja käytetään lämmittämiseen, ja ne voidaan valmistaa materiaaleista, kuten puuvillasta, villasta tai synteettisistä kuiduista. Niitä on eri painoisia ja paksuisia eri ilmasto olosuhteiden ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.
Peitot: Peitot ovat täyteläisiä vuodepeittoja, jotka antavat lisälämpöä. Ne on tyypillisesti täytetty untuvalla, höyhenillä tai synteettisillä kuiduilla, ja niissä on irrotettava kansi. Kannen voi vaihtaa vuodenajan tai esteettisten mieltymysten mukaan.
Peitot: Päiväpeitteet ovat koristeellisia sängynpäällisiä, jotka lisäävät sänkyyn tyyliä ja väriä. Ne on usein valmistettu useista kangaskerroksista, jotka on ommeltu yhteen, jolloin syntyy tikattu kuvio. Peittoja voidaan käyttää yksinään tai yhdistettynä muihin kerroksiin lisäämään lämpöä.
Tyynyvarret: Tyynyvarret ovat koristeellisia tyynyjen päällysteitä, jotka sopivat yhteen tai täydentävät päiväpeitettä . Ne on tyypillisesti suunniteltu koristeellisella reunuksella ja niitä käytetään parantamaan sängyn yleistä esteettistä vetovoimaa.
Sängyn hameet: Sängyn hameet ovat kangaspaneeleja, jotka riippuvat patjan reunasta lattiaan. Ne peittävät patjan ja lattian välisen tilan, antavat koristeellisen vaikutelman ja piilottavat sängyn rungon tai säilytystilan alle.

Matot

Matot ovat kudotusta tai tuftatusta kankaasta valmistettuja lattianpäällysteitä, jotka on tyypillisesti valmistettu luonnon tai synteettisistä kuiduista. Ne on suunniteltu tarjoamaan eristystä, mukavuutta ja estetiikkaa sisätiloihin. Matot ovat saatavilla eri tyylejä, kokoja, värejä ja kuvioita eri makuun ja sisustusratkaisuihin. Mattojen rakentamiseen kuuluu kuitujen silmukka tai ompeleminen yhteen tiheän ja joustavan pinnan luomiseksi. Tämä prosessi voidaan tehdä käsin tai käyttämällä erikoiskoneita. Matoissa käytettävät kuidut voivat sisältää luonnonmateriaaleja, kuten villaa, puuvillaa, silkkiä tai kasvikuituja, kuten juuttia tai sisalia. Synteettisiä kuituja, kuten nailonia, polyesteriä, akryylia tai polypropeenia, käytetään myös yleisesti.

Verhot ja kaihtimet

Verhot ja kaihtimet ovat ikkunanpäällysteitä, jotka palvelevat sekä toiminnallisia että koristeellisia tarkoituksia sisustuksessa. Ne tarjoavat yksityisyyttä, hallitsevat luonnonvaloa ja lisäävät huoneen yleistä esteettistä vetovoimaa. Vaikka niillä on yhteinen tarkoitus peittää ikkunat, verhot ja kaihtimet eroavat toisistaan rakenteeltaan ja toiminnaltaan.
Verhot ovat kangaspaneeleja, jotka riippuvat pystysuunnassa tangosta tai telasta ja peittävät ikkunat tai oviaukot. Niitä on saatavilla laajasta valikoimasta materiaaleja, kuvioita, värejä ja tyylejä, jotka sopivat erilaisiin suunnittelun mieltymyksiin.
Kaihtimet ovat ikkunanpäällysteitä, jotka on valmistettu kovista materiaaleista, kuten puusta, metallista tai synteettisistä materiaaleista, kuten vinyyli tai PVC. Ne koostuvat yksittäisistä säleistä tai paneeleista, joita voidaan säätää säätämään valoa, yksityisyyttä ja näkymiä.

Peilit

Peilit ovat sileitä, erittäin heijastavia pintoja, jotka heijastavat valoa ja muodostavat kuvan edessä olevista esineistä tai ihmisistä. Niitä käytetään yleisesti henkilökohtaiseen hoitoon, koristeluun ja tilantunteen lisäämiseen sisustuksessa. Peileillä on tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässämme, ja niitä on saatavana eri muotoisina, kokoisina ja tyyleinä eri tarpeiden ja mieltymysten mukaan.
Peilien rakenne käsittää ohuen heijastavan materiaalin, kuten alumiinin tai hopean, pinnoitteen, joka levitetään lasi tai akryylipinnan takaosaan. Tämä heijastava pinnoite mahdollistaa valon pomppimisen takaisin ja luo selkeän heijastuksen. Peilit voivat olla kehystettyjä tai kehyksettömiä, ja runkomateriaali voi vaihdella puusta ja metallista muoviin tai muihin koristemateriaaleihin.

Lisää kodista ja sisustamisesta:
Lisää kodista ja sisustamisesta löytyy sisustus, ompelukoneet, kukat ja kasvit, kellot ja tyynyt. Voit ostaa näitä tuotteita näiltä merkeiltä: Edm , Philips , Prosperplast , 5 five , Atmosphera ja Oem .