Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Leirintäalue

Leirintäalue koti, puutarha ja tee-se-itse

Löydä laaja valikoima tuotteita Leirintäalue tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Leirintäalue

n merkit Leirintäalue

Kuinka valita välttämättömät retkeilyvarusteet?

Camping jäähdyttimet

Retkeilyjäähdyttimet , jotka tunnetaan myös nimellä jääkaapit tai kannettavat jäähdyttimet, ovat välttämättömiä varusteita ulkoilun harrastajille ja retkeilijöille. Ne on suunniteltu pitämään ruuat, juomat ja helposti pilaantuvat tavarat viileinä ja tuoreina telttaretkien tai muiden ulkoiluaktiviteettien aikana. Camping jäähdyttimet on tyypillisesti valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten kovasta muovista, metallista tai kankaasta, ja seinissä ja kannessa on eriste. Eristys auttaa ylläpitämään sisälämpötilaa ja estämään lämmön siirtymisen ulkopuolelta. Joissakin huippuluokan jäähdyttimissä on paksumpi eristys, mikä tarjoaa paremman eristyskyvyn ja pidemmän jäänpidätyskyvyn. Näitä jäähdyttimiä on erikokoisia, pienistä henkilökohtaisista jäähdyttimistä suurempiin malleihin, joihin mahtuu huomattava määrä ruokaa ja juomia. Jääkaapin koko riippuu yksilön tarpeista ja telttamatkan pituudesta. Pienemmät kylmälaukut ovat kannettavampia ja sopivat lyhyisiin retkiin, kun taas isommat kylmälaukut sopivat pitkille matkoille tai telttailemaan ryhmän kanssa.

Retkeilyvarusteet

Retkeilyvarusteet sisältävät paljon erilaisia esineitä, joita käytetään erilaisiin tehtäviin retkeilyn aikana. Retkeilyvarusteisiin kuuluvat retkeilytarvikkeet, retkeilyvälineet, retkeilyteltat jne. Retkeilytarvikkeisiin kuuluvat taskulamput, kartat ja varusteet, joiden avulla retkeilyretkesi on mukava. Leirintävälineisiin kuuluvat kannettavat tuulettimet ja sähköiset jäähdytys tai lämmitysjärjestelmät.

Leirintäkeittiöt

Leirintäkeittiöt , jotka tunnetaan myös nimellä kannettavat leirikeittiöt tai ulkokeittiöasemat, ovat laitteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan toimiva ruoanlaitto ja ruoanvalmistusalue telttaretkien tai ulkoilmaseikkailujen aikana. Ne tarjoavat tehokkuutta järjestämällä ja keskittämällä ruoanlaittovälineet, välineet ja ainekset kompaktiin ja kannettavaan kokoonpanoon. Leirintäkeittiö sisältää keittiöön liittyviä esineitä, kuten lautasia, laseja, pannuja ja muita välineitä, joita käytetään erilaisten aterioiden valmistukseen retkeilyn aikana.

Retkeilyuunit

Retkeilyuunit ovat kannettavia keittolaitteita, jotka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön retkeilyn, retkeilyn, piknikillä tai muissa ulkoaktiviteetteissa. Nämä uunit tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan valmistaa aterioita ja keittää vettä ulkotiloissa, joissa perinteiset keittiötilat eivät välttämättä ole käytettävissä.
Retkeilyuunit ovat tyypillisesti kompakteja, kevyitä ja suunniteltu helppoon kuljettamiseen. Niitä on saatavana eri tyyppejä ja malleja, joista jokaisessa on erilaisia ominaisuuksia ja polttoainevaihtoehtoja. Joitakin yleisiä retkeilyuunityyppejä ovat: Propaaniuunit, butaaniuunit ja kiinteän polttoaineen uunit.

Huonekalut

Leirintäkalusteet tarkoittavat kannettavia ja kokoontaitettavia huonekaluja, jotka on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön retkeilyretkien, piknik tai muiden ulkoaktiviteettien aikana. Nämä huonekalut tarjoavat mukavuutta, mukavuutta ja toimivuutta samalla kun ne maksimoivat tilan tehokkuuden ja helpon kuljetuksen. Leirintäkalusteet sisältävät erilaisia esineitä, jotka on suunniteltu parantamaan retkeilykokemusta. Joitakin yleisiä esimerkkejä retkeilykalusteista ovat:

Leirintätuolit: Camping tuolit ovat kannettavia tuoleja, jotka ovat kevyitä ja kokoontaitettavia, joten niitä on helppo kuljettaa ja pystyttää leirintäalueelle. Niissä on usein tukevat kehykset, kestävä kangas ja ergonominen muotoilu mukavuuden ja tuen takaamiseksi.
Taitettavat pöydät: Taittopöydät ovat kompakteja ja kokoontaitettavia pöytiä, jotka tarjoavat vakaan pinnan erilaisiin aktiviteetteihin, kuten ruokailuun, ruoanlaittoon tai pelien pelaamiseen. Ne on yleensä valmistettu kevyistä materiaaleista, kuten alumiinista tai muovista, mikä varmistaa helpon kuljetuksen ja asennuksen.
Leirintäalueen jakkarat: Leirintäalueen jakkarat ovat kevyitä ja kokoontaitettavia istuimia, jotka tarjoavat yksinkertaisen ja kannettavan istumavaihtoehdon. Ne sopivat tilanteisiin, joissa tilaa on rajoitetusti tai kun halutaan matalampi istuma asento.
Kannettavat riippumatot: Kannettavat riippumatot ovat kevyitä ja kompakteja riippumatoja, jotka voidaan helposti asentaa puiden tai muiden tukevien rakenteiden väliin.

Lisätietoja telttailusta:

Lisää telttailusta sisältää seuraavat asiat, kuten työkalut ja veitset, keittiövälineet ja puhallettavat patjat. Kaikki nämä tavaramerkit tarjoavat Orbegozo , Edm , Prosperlast , Aktive , Fiskars ja Lifetime .