up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sähkötyökalut koti, puutarha ja tee-se-itse

Sähkötyökalut

Löydä laaja valikoima tuotteita Sähkötyökalut tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Sähkötyökalut

n merkit Sähkötyökalut

Mitkä ovat sähkötyökalut aloittelijoille?

Muuraus: Muuraus tarkoittaa rakennustekniikkaa ja rakennusten käytäntöä tiilillä. Tavallisesti savesta tai betonista valmistetut tiilet asetetaan tiettyihin kuvioihin ja liimataan yhteen laastilla. Muurausta käytetään laajalti seinien, rakennusten ja muiden rakenteiden rakentamisessa tiilien kestävyyden ja lujuuden vuoksi.
Ruoholeikkuri : raivausleikkuri on moottorikäyttöinen puutarhatyökalu, joka on suunniteltu leikkaamaan tiheää kasvillisuutta, kuten paksua pensaikkoa, korkeaa ruohoa, rikkaruohoja ja pieniä puita. Se koostuu tyypillisesti tehokkaasta moottorista, metalliterällä tai nailonnauhalla varustetusta leikkuupäästä ja kahvasta ohjailua varten. Ruoholeikkureita käytetään yleisesti maisemointi , metsä ja maataloussovelluksissa umpeenkasvaneen kasvillisuuden poistamiseen.
Harja ja ruohonleikkurit: Harja ja ruohonleikkurit , jotka tunnetaan myös leikkureina tai trimmerinä, ovat käsikäyttöisiä puutarhatyökaluja, joita käytetään ruohon, pensasaitojen ja pienten kasvien leikkaamiseen ja muotoiluun. Ne koostuvat kahdesta terävästä terästä, jotka liukuvat toistensa ohi, kun niitä puristetaan yhteen ja leikkaavat kasvillisuutta tehokkaasti. Niitä käytetään yleisesti tarkkuusleikkaukseen ja muotoiluun puutarhoissa ja maisemoinnissa. Moottorisaha : Moottorisaha on tehokas kannettava työkalu puiden, hirsien ja suurten oksien leikkaamiseen. Siinä on moottoroitu sahaketju, jossa on terävät hampaat, jotka pyörivät terälevyn ympäri. Moottorisahoja käytetään yleisesti metsätaloudessa, puiden hoidossa ja rakentamisessa puiden kaatoon, oksien karsimiseen ja polttopuun leikkaamiseen. Niitä on erikokoisia ja mallisia erilaisiin leikkaustehtäviin.
Leikkuri : Ruohonleikkuri , joka tunnetaan myös nimellä ruohonleikkuri, on kone, jota käytetään ruohon leikkaamiseen ja hoitoon nurmikoilla, puistoissa ja muilla ulkoalueilla. Se koostuu tyypillisesti pyörivästä terästä tai teristä, jotka käyttävät moottoria. Niittokoneet voivat olla työntöleikkureita, joissa kuljettaja työntää konetta, tai itseliikkuvat ruohonleikkurit, jotka liikkuvat eteenpäin itsestään. Niitä on saatavana erityyppisinä, kuten rullaleikkureina, pyörivinä ruohonleikkureina ja ajettavina ruohonleikkureina, riippuen käyttökohteesta ja niitettävän alueen koosta.
Lehtipuhallin : Lehtipuhallin on moottorikäyttöinen puutarhatyökalu, joka on suunniteltu puhaltamaan tai työntämään lehtiä, roskia ja ruohoa pois maasta tai kasoihin. Se käyttää nopeaa tuuletinta tai puhallinmekanismia, joka saa voimansa moottorista tai sähkömoottorista, luomaan suunnatun ilmavirran. Lehtipuhaltimia käytetään yleisesti lehtien puhdistamiseen nurmikoilta, ajotieltä ja muilta ulkopinnoilta.
Silppurit: Silppurit , jotka tunnetaan myös nimellä puuhakkurit tai silppurit, ovat koneita, joita käytetään hajottamaan orgaanisia materiaaleja, kuten oksia, lehtiä ja puutarhajätteitä pienemmiksi paloiksi tai multaa. Niissä on tyypillisesti tehokas moottori, terävät terät ja suppilo, johon materiaali syötetään. Silppureita käytetään vähentämään orgaanisen jätteen määrää, luomaan multaa puutarhanhoitotarkoituksiin ja helpottamaan kompostointia.
Näitä työkaluja käytetään yleisesti erilaisissa ulkoilu , puutarha , maisemointi ja kunnossapitotehtävissä kasvillisuuden hallinnan, rakentamisen ja ylläpidon eri näkökohtien hoitamiseksi. Jokainen työkalu palvelee tiettyä tarkoitusta ja on suunniteltu tietyntyyppisiin tehtäviin, mikä mahdollistaa käsillä olevan työn tehokkaan ja tehokkaan suorittamisen. Voit ostaa näitä työkaluja näiltä merkeiltä: Vileda , Edm , Makita , Karcher , Bosch , Wera ja Fagor .
Naulaimet: Naulaimet , jotka tunnetaan myös nimellä naulapistooli, ovat sähkötyökaluja, joita käytetään naulojen lyömiseen eri materiaaleihin nopeasti ja tehokkaasti. Niitä käytetään yleisesti rakennus , puusepän ja puuntyöstöprojekteissa, mikä säästää aikaa ja vaivaa verrattuna manuaaliseen vasaraan. Naulareita on erilaisia, kuten pneumaattisia ilmakäyttöisiä, johdottomia akkukäyttöisiä ja sähköisiä. Niitä voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin, mukaan lukien kehystys, viimeistelytyöt, lattiat ja huonekalujen rakentaminen.
Hiomakoneet: Hiomakoneet ovat sähkötyökaluja, jotka on suunniteltu pintojen tasoittamiseen ja hiomiseen hankaamalla. Niitä käytetään poistamaan vanhaa maalia, lakkaa tai epätasaisuuksia sekä luomaan sileä pinta puulle, metallille tai muille materiaaleille. Sanders käyttää hiomatyynyjä tai hiekkapaperia, jotka pyörivät, tärisevät tai liikkuvat edestakaisin halutun hiontatoiminnon saavuttamiseksi. Erityyppisiä hiomakoneita ovat nauhahiomakoneet, kiertoratahiomakoneet, satunnaiset kiertohiomakoneet ja yksityiskohtahiomakoneet. Hiomakoneita käytetään yleisesti puuntyöstössä, huonekalujen korjausmaalauksessa ja autojen pintakäsittelyssä.
Halkaisukoneet: Halkaisukoneet ovat koneita, joita käytetään puun halkaisuun pienempiin paloiksi tai polttopuuksi. Niitä käytetään pääasiassa metsätaloudessa, polttopuun tuotannossa ja maisemointisovelluksissa. Puunhalkaisijoita voidaan käyttää manuaalisesti hydraulisella tai mekaanisella voimalla tai ne voivat olla moottorikäyttöisiä. Tukki asetetaan halkaisukoneen alustalle ja hydraulisylinteri tai mekaaninen mekanismi kohdistaa voiman halkaisemaan puun hallittaviin osiin. Halkaisukoneet vähentävät merkittävästi puun halkaisuun vaadittavaa fyysistä rasitusta verrattuna perinteisiin menetelmiin, kuten kirveisiin ja kiiloihin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje