Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Hem-dekoration

Hem-dekoration

Hitta ett brett utbud av Hem-dekoration-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Hem och inredning

Märken i Hem och inredning

Hur inreder du ditt hem?

Badtextil

Badtextil är ett ord som används för att definiera de olika typerna av textilier som används i tvättrum. Badrumstextilier innehåller handdukar, mattor, duschdraperier och andra liknande saker. Badrumstextilier kan formas av en mängd olika tyger, inklusive linne, bomull, polyester, nylon och mikrofiber.

Sängkläder

Sängkläder hänvisar till de olika föremål som används för att klä och täcka en säng för komfort, hygien och estetik. De innehåller flera viktiga komponenter:

Lakan: Lakan är rektangulära tygstycken som täcker madrassen och ger en slät och bekväm yta för att sova. De finns i olika storlekar tvilling, hel, drottning, kung och material som bomull, linne eller mikrofiber.
Örngott: Örngott är överdrag för kuddar som skyddar dem. De är vanligtvis gjorda av samma material som lakanen och finns i olika storlekar för att matcha olika kuddtyper.
Filtar: Filtar används för värme och kan tillverkas av material som bomull, ull eller syntetfibrer. De finns i olika vikter och tjocklekar för att passa olika klimat och personliga preferenser.
Täcken: Täcken är fyllda sängöverdrag som ger extra värme. De är vanligtvis fyllda med dun, fjädrar eller syntetiska fibrer och kommer med ett avtagbart lock. Omslaget kan bytas efter säsong eller estetiska preferenser.
Täcken: Överkast är dekorativa sängöverdrag som ger stil och färg till sängen. De är ofta gjorda av flera tyglager som sys ihop, vilket skapar ett quiltmönster. Täcken kan användas ensamma eller kombineras med andra lager för extra värme.
Kuddshams: Kuddshams är dekorativa överdrag för kuddar som matchar eller kompletterar överkastet . De är vanligtvis designade med en dekorativ bård och används för att förstärka sängens övergripande estetiska tilltalande.
Sängkjolar: Sängkjolar är tygpaneler som hänger ner från madrasskanten till golvet. De täcker utrymmet mellan madrassen och golvet, ger en dekorativ touch och döljer sängramen eller förvaringen under.

Mattor

Mattor är golvbeläggningar gjorda av vävt eller tuftat tyg, vanligtvis gjorda av naturliga eller syntetiska fibrer. De är designade för att ge isolering, komfort och estetik till inomhusutrymmen. Mattor finns i olika stilar, storlekar, färger och mönster för att passa olika smaker och inredningsscheman. Konstruktionen av mattor innebär att fibrer slingras eller sys ihop för att skapa en tät och elastisk yta. Denna process kan göras för hand eller med hjälp av specialiserade maskiner. Fibrerna som används i mattor kan inkludera naturliga material som ull, bomull, siden eller växtfibrer som jute eller sisal. Syntetiska fibrer som nylon, polyester, akryl eller polypropen används också ofta.

Gardiner och persienner

Gardiner och persienner är fönsterbeklädnader som tjänar både funktionella och dekorativa syften inom inredning. De erbjuder avskildhet, kontroll över naturligt ljus och bidrar till ett rums övergripande estetiska tilltalande. Medan de delar syftet med att täcka fönster, skiljer sig gardiner och persienner i sin konstruktion och funktion.
Gardiner är tygpaneler som hänger vertikalt från en stång eller spår och täcker fönster eller dörröppningar. De finns i ett brett utbud av material, mönster, färger och stilar för att passa olika designpreferenser.
Persienner är fönsterbeklädnader gjorda av hårda material, som trä, metall eller syntetiska material som vinyl eller PVC. De består av individuella lameller eller paneler som kan justeras för att kontrollera ljus, avskildhet och utsikt.

Speglar

Speglar är släta, mycket reflekterande ytor som reflekterar ljus och bildar en bild av föremålen eller människorna framför dem. De används ofta för personlig skötsel, dekorativa ändamål och för att förstärka känslan av rymd i inredningsdesign. Speglar spelar en viktig roll i vårt dagliga liv och finns i olika former, storlekar och stilar för att passa olika behov och preferenser.
Konstruktionen av speglar involverar en tunn beläggning av reflekterande material, såsom aluminium eller silver, applicerad på baksidan av en glas eller akrylyta. Denna reflekterande beläggning låter ljuset studsa tillbaka och skapa en tydlig reflektion. Speglar kan vara inramade eller ramlösa, och rammaterialet kan vara allt från trä och metall till plast eller andra dekorativa material.

Mer om hem och inredning:
Mer om hem och inredning omfattar inredning, symaskiner, blommor och växter, klockor och kuddar. Du kan köpa dessa saker från dessa märken: Edm , Philips , Prosperplast , 5 five , Atmosphera , och Oem .