Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Camping

Camping hem, trädgård och gör-det-själv

Hitta ett brett utbud av Camping-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Camping

Märken i Camping

Hur väljer man den nödvändiga campingutrustningen?

Campingkylare

Campingkylare , även känd som iskistor eller bärbara kylare, är viktig utrustning för friluftsentusiaster och campare. De är designade för att hålla mat, dryck och färskvaror svala och fräscha under campingturer eller andra utomhusaktiviteter. Campingkylare är vanligtvis gjorda av hållbara material som hårdplast, metall eller tyg med isolering i väggarna och locket. Isoleringen hjälper till att upprätthålla den inre temperaturen och förhindrar värmeöverföring från utsidan. Vissa avancerade kylare har tjockare isolering, vilket ger bättre isoleringsprestanda och längre ishållning. Dessa kylare finns i olika storlekar, allt från små personliga kylare till större modeller som rymmer en betydande mängd mat och dryck. Storleken på kylaren beror på individens behov och längden på campingresan. Mindre kylare är mer bärbara och lämpliga för korta utflykter, medan större kylare är idealiska för längre resor eller när du campar med en grupp.

Campingutrustning

Campingutrustningen innehåller många olika föremål som används för att utföra olika uppgifter under camping. Campingutrustningen inkluderar campingtillbehör, campingutrustning, campingtält etc. Campingtillbehören inkluderar facklor, kartor och utrustning som används för att göra din campingtur bekväm. Campingapparaterna inkluderar bärbara fläktar och elektriska kyl eller värmesystem.

Campingkök

Campingkök , även känd som bärbara lägerkök eller matlagningsstationer utomhus, är utrustning som är utformad för att ge ett funktionellt matlagningsområde och matlagningsområde under campingresor eller utomhusäventyr. De erbjuder effektivitet genom att organisera och centralisera matlagningsverktyg, redskap och ingredienser i en kompakt och bärbar installation. Campingköket innehåller föremål som är relaterade till köket som tallrikar, glas, kastruller och andra redskap som används för att laga olika måltider när du campar.

Camping spisar

Campingspisar är bärbara matlagningsanordningar speciellt utformade för utomhusbruk under camping, vandring, picknick eller andra utomhusaktiviteter. Dessa spisar ger ett bekvämt och effektivt sätt att laga mat och koka vatten i utomhusmiljöer där traditionella köksfaciliteter kanske inte finns tillgängliga.
Campingspisar är vanligtvis kompakta, lätta och designade för enkel transport. De finns i olika typer och modeller, var och en med olika funktioner och bränslealternativ. Några vanliga typer av campingkaminer inkluderar: Propankaminer, butankaminer och fastbränslekaminer.

möbel

Campingmöbler avser bärbara och hopfällbara möbler som är speciellt utformade för utomhusbruk under campingturer, picknick eller andra utomhusaktiviteter. Dessa möbler erbjuder komfort, bekvämlighet och funktionalitet samtidigt som de maximerar utrymmeseffektivitet och enkel transport. Campingmöbler omfattar en mängd olika föremål som är designade för att förbättra campingupplevelsen. Några vanliga exempel på campingmöbler inkluderar:

Campingstolar: Campingstolar är bärbara stolar som är lätta och hopfällbara, vilket gör dem lätta att bära och ställa upp på campingen. De har ofta robusta ramar, slitstarkt tyg och ergonomisk design för komfort och stöd.
Fällbara bord: Fällbara bord är kompakta och hopfällbara bord som ger en stabil yta för olika aktiviteter som att äta, laga mat eller spela spel. De är vanligtvis gjorda av lätta material som aluminium eller plast, vilket säkerställer enkel transport och installation.
Campingpallar: Campingpallar är lätta och hopfällbara säten som erbjuder ett enkelt och bärbart sittalternativ. De är lämpliga för situationer där utrymmet är begränsat eller när en lägre sittposition är att föredra.
Bärbara hängmattor: Bärbara hängmattor är lätta och kompakta hängmattor som enkelt kan ställas upp mellan träd eller andra robusta strukturer.

Mer om camping:

Det mer om camping inkluderar följande saker som verktyg och knivar, köksredskap och uppblåsbara madrasser. Varumärkena som erbjuder alla dessa saker är Orbegozo , Edm , Prosperlast , Aktive , Fiskars och Lifetime .