Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Hårdvara

Hårdvara hem, trädgård och gör-det-själv

Hitta ett brett utbud av Hårdvara-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Hårdvara

Märken i Hårdvara

Tips för att känna till de bästa DIY verktygen

Kompressorer
Kompressorer är mekaniska enheter som används för att öka trycket på en gas eller luft genom att minska dess volym. De används ofta i olika industrier och applikationer där tryckluft eller gas krävs för att driva verktyg, utrustning eller industriella processer.
Kompressorer fungerar genom att dra in luft eller gas och sedan mekaniskt minska dess volym, vilket ökar trycket. Denna komprimerade luft eller gas kan sedan lagras i tankar eller användas direkt för specifika ändamål.
Kompressorer drivs av elmotorer, dieselmotorer eller bensinmotorer, beroende på storlek och tillämpning.
Det finns olika typer av kompressorer tillgängliga, alla med sina egna funktionsegenskaper och applikationer. Några vanliga typer inkluderar kolvkompressorer, roterande skruvkompressorer, centrifugalkompressorer och scrollkompressorer.

Pluggar och skruvar
Pluggar och skruvar är vanliga fästelement i träbearbetnings och byggprojekt. De tjänar olika syften och har unika egenskaper som gör dem lämpliga för olika applikationer. Dymlingar är cylindriska stavar som vanligtvis är gjorda av trä, metall eller plast. De används för att sammanfoga två stycken material, vanligtvis trä, genom att föra in pluggen i matchande hål borrade i varje stycke. Pluggen skapar en stark och säker anslutning genom att ge strukturellt stöd och förhindra sidorörelse mellan bitarna. Dymlingar används ofta i möbeltillverkning, skåp och andra träbearbetningsapplikationer där exakt inriktning och styrka är avgörande.
Skruvar , å andra sidan, är gängade fästelement gjorda av metall, vanligtvis stål eller rostfritt stål. Skruvar är mångsidiga fästelement som används för olika ändamål, inklusive att sammanfoga två eller flera materialstycken, fästa föremål på ytor eller ge strukturellt stöd. De erbjuder stark hållkraft och finns i ett brett utbud av storlekar och typer, såsom träskruvar, maskinskruvar och självgängande skruvar.

Ficklampor och handlampor
Ficklampor och handlampor är bärbara belysningsanordningar som vanligtvis används för belysning i olika situationer. De ger en bekväm och bärbar ljuskälla.
Strömkällan till en ficklampa är vanligtvis batterier eller uppladdningsbara celler, som tillhandahåller den elektriska energin för att driva ljuskällan. Ljuskällan är vanligtvis en glödlampa eller en LED Light Emitting Diode. När strömmen slås på avger ljuskällan en ljusstråle som kan riktas mot ett specifikt område eller föremål genom att justera ficklampans reflektor eller lins.

Stegar
Stegar är uppsättningar av steg med en stång på varje flank. Målet med en stege är att gå till höga platser och poäng säkert. De är lätta att flytta och är mångsidiga.

Hyllor
Hyllor är horisontella ytor eller plattformar som används för att lagra och organisera olika föremål. De är vanliga funktioner i hem, kontor, butiker och andra miljöer där förvarings och displaylösningar behövs. Hyllor är vanligtvis fästa på väggar, fristående enheter eller integrerade i möbler för att ge lagringsutrymme och underlätta organisationen. De kan vara gjorda av trä, metall, glas, plast eller en kombination av dessa material.

Skottkärror
Skottkärror är små otäppta vagnar med en virvel och håll som används för att transportera föremål, till exempel i gräsmarken. De är ett av de mest användbara utomhusinstrumenten du kommer att upptäcka.

Arbetsbänkar
Arbetsbänkar är robusta, plana ytor som är designade för olika typer av arbete, såsom träbearbetning, metallbearbetning, hantverk och andra praktiska aktiviteter. De tillhandahåller en dedikerad arbetsyta där individer kan utföra uppgifter effektivt och bekvämt.
En typisk arbetsbänk består av en solid, hållbar bordsskiva som stöds av ben eller en ram. Bordsskivan är ofta gjord av trä, metall eller en kombination av material som tål hård användning och motstår skador från verktyg och material. Måtten på arbetsbänken kan variera beroende på avsedd användning, tillgängligt utrymme och personliga preferenser.

Verkstadsmaskiner
Verkstadsmaskiner avser en rad elverktyg, utrustning och maskiner som används i industriella miljöer, verkstäder, tillverkningsanläggningar och andra miljöer där praktiskt arbete utförs. Dessa maskiner är designade för att hjälpa till vid produktion, tillverkning, montering och reparation av olika material och komponenter.

Mer om hårdvara:
Mer om hårdvara inkluderar fästen, lim, silikoner och tätningsmedel, krokar, säkerhetsskor, fönster och dörrtillbehör, band, verktygslådor, vajrar och rep, ventilation, starka lådor, svetsning, hänglås och bultar, mätverktyg och postlådor. Du kan köpa dessa gör det själv verktyg från dessa märken: Edm , Prosperplast , Makita , Fiskars , Atmosphera , Bosch , och Karcher .