up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Omer

VÅDDRÆGT

VÅDDRÆGT

SPYDGEVÅN

SPYDGEVÅN

FINNER

FINNER

MASKER

MASKER

SNORKLER

SNORKLER

BØJER

BØJER

Afdelinger

Dragter Og Tilbehør

Dykkertøj

Dykning Vægtsystemer

Elektronik Og Computere

Finner, Masker Og Snorkler

Harpuner

Tasker Og Tørbokse

Tilbehør

Alle( Omer )

Omer

Omer er et brand, der har baseret sit fundament på ideen om konstant forskning og udvikling for at gøre sit produkt bedre. Med sin innovative og høje kvalitetsproduktlinie inden for dykkeindustri har Omer nået sine mål. Mange dykkemestre i verden har tillid til dette brand. I dag betragtes Omer som et af de bedste mærker til dykkerudstyr. Vores dykkerudstyr gennemgår test og prøve for at sikre maksimal ydelse, holdbarhed og kvalitet under ekstreme forhold.
I Omer-butikker får du alt det dykkerudstyr, der fås i bred vifte og stil, så det passer til den individuelle smag. Så hvis du vil have glæde af dykning, fri dykning, spydfiskeri eller noget under vandet, så glem ikke at købe Omer-gadgets, der hjælper dig med at udforske verden under vandet!

clouse menu Luk