Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Omer

Omer
Om Omer
Omer er et velkjent merke som spesialiserer seg på å produsere og designe høykvalitets fiske og fridykking utstyr. Merket har eksistert i over tre tiår og har etablert seg som et av de mest anerkjente navnene i bransjen. Omer tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert våtdrakter, finner, masker, snorkel, spydkanoner og tilbehør. En av tingene som skiller Omer fra andre merker, er dens forpliktelse til innovasjon og teknologi. Selskapet utvikler og tester stadig nye materialer og design for å skape mer effektive, behagelige og slitesterke produkter. For eksempel var Omer en av de første bedriftene som brukte karbonfiber til å konstruere spydkanoner, noe som betydelig forbedret deres ytelse og nøyaktighet. Omer er også forpliktet til å fremme bærekraftige og ansvarlige fiskemetoder. Selvfølgelig oppmuntrer selskapet dykkere til å respektere miljøet og bare ta det de trenger. Omer støtter også konserveringsinitiativet og støtter organisasjoner som beskytter marin liv og økosystemer. Omer er et merke som har tjent seg sin anseelse som leder innen fiske og fridykking. Dens forpliktelse til innovasjon og miljøansvar har gjort det til en favoritt blant dykkere over hele verden. Uansett om du er profesjonell eller amatørdykker, vil Omers produkter dekke dine behov og overgå forventningene dine.

Omer er et velkjent merke for fiske og fridykking utstyr.

Omer er et verdenskjent merke. Omer dykking innebærer å bruke et spyd for å fange fisk og andre skapninger under vann. Det er en utfordrende og fysisk krevende aktivitet som krever høy ferdighet og erfaring. Omer dykking kan være en spennende og lønnsom opplevelse for de som er opptatt av undervanns utforskning og fiske. Omer bokser hjelper til med å beskytte innholdet inni fra skade under transport og håndtering. Omer goggles hjelper til med å gi klar visjon under vann mens de også er behagelige å ha på seg over lengre perioder. De tilbyr et bredt utvalg av stiler, inkludert lav volum, høy volum og maskegoggles. Noen populære modeller inkluderer Alien, Zero og Zoom goggles. Mange brukere setter pris på kvaliteten og holdbarheten til Omer goggles og deres prisbillighet sammenlignet med andre high-end merker. Omer spydkanoner er laget med slitesterke materialer og avansert teknologi for å sikre nøyaktighet og kraft. Omer tilbyr et utvalg av spydkanonmodeller. Omer fiskeutstyr er kjent for sin kvalitet, ytelse og prisbillighet. Omer´s fiskefinner kommer i forskjellige bladformer og størrelser for å tilpasse seg forskjellige dykkestiler og preferanser. Noen av deres populære modeller inkluderer Stingray, Millennium og Zoom finner. Omer fiskevåtdrakter er av høy kvalitet og er designet for å gi varme, komfort og fleksibilitet i vannet – Omer fiskevåtdrakter med neopren. Dette syntetiske gummi materialet gir isolasjon og oppdrift.