up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Omer

Märkäpuvut

Märkäpuvut

SPEARGUNS

SPEARGUNS

FINS

FINS

NAAMIT

NAAMIT

SNORKELIT

SNORKELIT

POIJAT

POIJAT

Osastot

Elektroniikka ja Tietokoneet

Harppuunat

Laukut ja Kuivalaatikot

Lisätarvikkeet

Painot ja Painojärjestelmät

Puvut ja Varusteet

Sukellusasusteet

Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit

KAIKKI( Omer )

Omer

Omer on tuotemerkki, joka on perustanut jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen ajatuksen tuotteensa parantamiseksi. Innovatiivisella ja korkealaatuisella sukellusteollisuuden tuotelinjalla Omer on saavuttanut tavoitteensa. Monet maailman sukellusmestarit ovat luottaneet tähän tuotemerkkiin. Nykyään Omeria pidetään yhtenä parhaimmista merkeistä sukellusvälineille. Sukelluslaitteemme käyvät läpi testin ja kokeilun varmistaaksemme maksimaalisen suorituskyvyn, kestävyyden ja laadun kaikissa ääriolosuhteissa.
Omer-myymälöistä saat kaikki sukellusvarusteet, joita on saatavana monenlaisina ja tyylisinä yksilöllisen maun mukaan. Joten jos haluat nauttia sukeltamisesta, ilmaisesta sukelluksesta, vesihiihdosta tai muusta vedenalaisesta, älä unohda ostaa Omer-laitteita, joiden avulla voit tutustua veden alla olevaan maailmaan!

clouse menu Sulje