up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Cressi

Cressi

Osastot

KAIKKI ( Cressi )

Noin Cressi

Vuonna 1939 kaksi veljestä, jotka jakoivat rakkauden mereen ja lahjakkuuden sekä käsin työskentelyyn että teknisesti edistyneiden tuotteiden suunnitteluun, loivat perustan Cressin innovaatiohistorialle. Vuonna 1946 he perustivat Cressi- yrityksen Genovaan, Italiaan, koska heidän suunnittelulleen ja tuotteilleen oli valtava kysyntä. Vaikka Cressi on tällä hetkellä markkinajohtaja vesiurheiluvälineiden valmistuksessa globaalissa mittakaavassa, se on edelleen kokonaan Cressin perheen omistuksessa, ja sitoutuminen innovaatioihin on edelleen vahvasti juurtunut yrityksen rakenteeseen.
Se on kehittänyt innovatiivisia tuotteita viimeisten 60 vuoden aikana, ja se on usein ollut ensimmäinen yritys, joka on tuonut innovaatioita markkinoille. Esimerkkejä ovat ensimmäinen sukellusmaski, jossa on oma nenätasku paremman kompensoinnin takaamiseksi, ja vapaasukellusevä, jossa oli innovatiivinen pitkä terä optimaalisen tehokkuuden takaamiseksi. Nämä naamarit ja räpylät on suunniteltu parantamaan sukelluskokemusta yhdessä Cressi-sukelluskellon kanssa. Tämän teknologisen kehityksen perinteen on mahdollistanut myös Cressin omistautuminen valmistaa kaikki tuotteensa Italian tehtaissaan.
Korkeimmat laatustandardit on saavutettu investoinneilla huippuluokan tuotantolaitteisiin, yli 16 000 neliömetriin sisätiloihin sekä kykyyn suorittaa suunnittelu- ja valmistusprosessit samanaikaisesti. Lisäksi Cressi- insinöörit voivat nopeasti luoda, testata ja ottaa käyttöön uusimmat materiaalit ja teknologiat. Tulokset, jotka ovat nyt samat kuin alussa, ovat teknologisesti edistyneimmät ja parhaiten valmistetut tuotteet maailmassa.
Laitesukelluksen ja aivokalastuksen alkuaikoina ryhmä toimi enemmän kuin tiivis veljeys, ihmisten veljeskunta, joka nautti veden äärellä olemisesta. He menestyivät, koska he olivat yhtä innostuneita merestä kuin ne, jotka ostivat heidän tuotteitaan, mikä lisäsi heidän suosiotaan. Cressi -laitteita ovat sen perustamisesta lähtien valmistaneet ihmiset, jotka sitä eniten tarvitsevat ja käyttävät. Laitteet ovat monen vedessä vietetyn tunnin tulos. Cressi- veljekset yhdistivät rakkautensa merta kohtaan innostuneisuutensa tuotteita kohtaan, mukaan lukien myymänsä Cressi-märkäpuvun ja auttamiensa ihmisten kanssa.Se on edelleen yksi yrityskulttuurin määrittelevistä ominaisuuksista tänä päivänä.
Cressi on pysynyt välttämättömänä osana vesiurheiluyhteisöä, koska se on intohimoinen innovaatioihin, tukee maailman parhaita uinti- ja sukelluskilpailijoita ja on sitoutunut laajentamaan vapaa-ajan vaihtoehtoja. Toisin sanoen intohimo on keskeistä Cressin olemuksessa, koska se on edelleen urheilun keskiössä.
Cressistä löydät parhaat varusteet, kuten Cressin märkäpuvut, snorkkelisarjat ja varusteet .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje