up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Cressi

Cressi

Kategorier

Allt ( Cressi )

Märkesinformation för Cressi

1939 lade två bröder som delade en kärlek till havet och en talang för att både arbeta med händerna och designa tekniskt avancerade produkter grunden för Cressis historia av innovation. 1946, på grund av den överväldigande efterfrågan på deras design och produkter, etablerade de Cressi -företaget i Genua, Italien. Även om Cressi för närvarande är marknadsledare inom produktion av vattensportutrustning på global skala, förblir den helägd av Cressi -familjen, och ett engagemang för innovation är fortfarande djupt inbäddat i företagets struktur.


Det har en historia av att utveckla innovativa produkter under de senaste 60 åren och har ofta varit det första företaget att lansera innovationer på marknaden. Exempel inkluderar den första dykmasken med en dedikerad näsficka för bättre kompensation, och fridykningsfenan, som hade ett innovativt långt blad för optimal effektivitet. Dessa masker och fenor har designats för att förbättra dykupplevelsen tillsammans med Cressi dykklocka . Denna tradition av tekniska framsteg har också möjliggjorts av Cressis engagemang för att producera alla sina produkter vid sina anläggningar i Italien.


De högsta kvalitetsstandarderna har uppnåtts tack vare investeringar i toppmodern tillverkningsutrustning, mer än 16 000 kvadratmeter inomhusutrymme och möjligheten att utföra design- och tillverkningsprocesser samtidigt. Dessutom tillåter det Cressi- ingenjörer att snabbt skapa, testa och implementera de senaste materialen och teknologierna. Resultaten, som är desamma nu som de var i början, är de mest tekniskt avancerade och bäst tillverkade produkterna i världen.


Under de första dagarna av dykning och spjutfiske fungerade gruppen mer som ett sammansvetsat brödraskap, ett brödraskap av människor som njöt av att vara runt vattnet. De var framgångsrika eftersom de hade samma entusiasm för havet som de som köpte deras produkter, vilket bidrog till deras popularitet. Sedan starten har Cressi -utrustningen tillverkats av de människor som mest behöver och använder den. Utrustningen är produkten av många timmar tillbringade i vattnet. Bröderna Cressi kombinerade sin kärlek till havet med sin entusiasm för produkterna, inklusive Cressi våtdräkten de sålde och människorna de hjälpte. Det är fortfarande en av de avgörande kännetecknen för företagskulturen idag.


Cressi har förblivit en oumbärlig komponent i vattensportsamhället genom sitt obevekliga engagemang för innovation, sitt stöd till världens bästa sim- och dyktävlande och sitt engagemang för att utöka fritidsalternativen. För att uttrycka det på ett annat sätt, passion är central för Cressis väsen eftersom den fortfarande är i centrum för sporten.
I Cressi hittar du den bästa utrustningen som Cressi våtdräkter, snorkelset och utrustning .

clouse menu Stänga