up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Cressi

Cressi

Categorieën

Alles ( Cressi )

Over Cressi

In 1939 legden twee broers die een liefde voor de zee en een talent voor zowel het werken met hun handen als het ontwerpen van technisch geavanceerde producten deelden, de basis voor Cressi `s geschiedenis van innovatie. Vanwege de overweldigende vraag naar hun ontwerpen en producten richtten ze in 1946 de firma Cressi op in Genua, Italië. Hoewel Cressi momenteel de marktleider is in de productie van watersportartikelen op wereldschaal, blijft het volledig eigendom van de Cressi- familie en blijft de toewijding aan innovatie diep verankerd in de structuur van het bedrijf.
Het heeft een geschiedenis van het ontwikkelen van innovatieve producten in de afgelopen 60 jaar en was vaak het eerste bedrijf dat innovaties op de markt bracht. Voorbeelden hiervan zijn het eerste duikmasker met een speciale neuszak voor betere compensatie, en de freediving-vin, die een innovatief lang mes had voor optimale efficiëntie. Deze maskers en vinnen zijn ontworpen om de duikervaring samen met het Cressi duikhorloge te verbeteren. Deze traditie van technologische vooruitgang is ook mogelijk gemaakt door de toewijding van Cressi om al zijn producten in zijn faciliteiten in Italië te produceren.
De hoogste kwaliteitsnormen zijn bereikt dankzij investeringen in ultramoderne productieapparatuur, meer dan 16.000 vierkante meter binnenruimte en de mogelijkheid om het ontwerp- en fabricageproces gelijktijdig uit te voeren. Bovendien stelt het Cressi- ingenieurs in staat om snel de nieuwste materialen en technologieën te creëren, testen en implementeren. De resultaten, die nu hetzelfde zijn als in het begin, zijn de technologisch meest geavanceerde en best vervaardigde producten ter wereld.
In de begindagen van het duiken en speervissen functioneerde de groep meer als een hechte broederschap, een broederschap van mensen die graag rond het water waren. Ze waren succesvol omdat ze hetzelfde enthousiasme voor de oceaan hadden als degenen die hun producten kochten, wat bijdroeg aan hun populariteit. Sinds de oprichting is Cressi- apparatuur vervaardigd door de mensen die deze het meest nodig hebben en gebruiken. De uitrusting is het product van vele uren doorgebracht in het water. De gebroeders Cressi combineerden hun liefde voor de oceaan met hun enthousiasme voor de producten, waaronder het Cressi-wetsuit dat ze verkochten en de mensen die ze hielpen.Het blijft een van de bepalende kenmerken van de bedrijfscultuur van vandaag.
Cressi is een onmisbaar onderdeel van de watersportgemeenschap gebleven door zijn niet-aflatende toewijding aan innovatie, zijn steun aan `s werelds beste zwem- en duikconcurrenten en zijn toewijding aan het uitbreiden van vrijetijdsmogelijkheden. Anders gezegd, passie staat centraal in het wezen van Cressi , omdat het nog steeds in het middelpunt van de sport staat.
In Cressi vind je de beste uitrusting zoals Cressi-wetsuits, snorkelsets en uitrusting .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden