up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Ho Soccer

Hanskat

Hanskat

Vaatetus

Vaatetus

Suojavaatteet

Suojavaatteet

Pallot

Pallot

ALUSKERROS

ALUSKERROS

Lasten vaatteet

Lasten vaatteet

Osastot

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Valmennus

Varusteet

KAIKKI( Ho Soccer )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Ho soccer

Ho Soccer on tunnettu tuotemerkki, joka erikoistuu laadukkaiden maalivahdin varusteiden ja vaatteiden tuotantoon ja jakeluun. Vankalla sitoutumisella innovaatioihin ja suorituskykyyn Ho Soccer on vakiinnuttanut maineensa maalivahteiden keskuudessa ympäri maailmaa. Merkin laaja tuotevalikoima sisältää vaatteita, hanskoja, suojavarusteita ja palloja, kaikki suunniteltu parantamaan maalivahtien taitoja ja luottamusta jokaisella tasolla. Ho Soccer perustettiin vuonna 2001 Salvador Sánchezin toimesta, joka oli aiemmin ammattilaismaalivahti ja syvällinen intohimo lajia kohtaan. Laajan tutkimustyön ja kehityksen ansiosta hän onnistui kehittämään ainutlaatuisen lateksiseoksen, joka tuli Ho Soccer-tuotemerkin kuuluisien hanskojen pohjana.
Merkki sai nopeasti tunnustusta ja luottamusta maalivahtien piirissä, houkutellen ammattilaispelaajia ja maalivahtivalmentajia, jotka hakevat etua suorituskykyynsä. Ho Soccerin sitoutuminen innovaatioihin ja jatkuvaan parantamiseen johti tuotevalikoiman laajentamiseen kattavaksi maalivahdin vaatteiksi ja varusteiksi, tehden siitä yhden sisäänkäynnin kaikkiin maalivahtien tarpeisiin. Ho Soccer on tullut luotetuksi tuotemerkkiksi maalivahtien maailmassa jatkuvasti innovatiivisilla laitteilla, jotka nostavat suorituskykyä.
Ho Soccer vaatteet yhdistävät toiminnallisuuden ja tyylin, tarjoten laajan maalivahdille suunnatun vaatevalikoiman, joka lisää suorituskykyä kentällä. Maalivahtien paidoista ja shortsista alusvaatteisiin ja harjoitus takkeihin, jokainen vaate on valmistettu huolellisesti ja laadukkaista materiaaleista. Ho Soccerin vaatevalikoima takaa optimaalisen istuvuuden, liikkumisen vapauden ja kosteuden hallinnan, tarjoten maalivahdeille tarvittavaa mukavuutta intensiivisen harjoittelun ja otteluiden aikana. Ho Soccer ymmärtää nuorten lahjakkuuksien kasvattamisen tärkeyden, ja heidän lasten vaatteiden linja on suunniteltu erityisesti tuleville maalivahdeille. Ho Soccer lasten vaatteet takaavat, että nuoret maalivahdit pääsevät käsiksi sopivan ikäisiä ja kokoisia varusteita. Tämä mahdollistaa heidän kehittää taitojaan nauttiessaan samasta mukavuudesta ja suojasta kuin vanhemmat vastapelurinsa. Ho Soccer hanskat ovat merkin sydän ja sielu. Heidän omaa lateksiseosta käyttäen nämä hanskat tarjoavat erinomaisen otteen ja hallinnan, jonka avulla maalivahdit voivat tehdä ratkaisevia pelastuksia millä tahansa sääolosuhteilla. Maalivahdit voivat luottaa merkin sitoutumiseen innovaatioihin, sillä he jatkuvasti hioo hanskojen suunnittelua vastaamaan pelin muuttuvia vaatimuksia. Maalivahdit kohtaavat ainutlaatuisia haasteita ja tarvitsevat erityistä suojavarustusta. Ho Soccer tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, jotka suojaavat maalivahteja harjoittelussa ja otteluissa. Ho Soccerin suojavarusteet on suunniteltu vähentämään loukkaantumisriskiä ilman, että se vaikuttaa liikkuvuuteen tai suorituskykyyn. Tämä antaa maalivahdeille mahdollisuuden uida ja tehdä akrobaattisia pelastuksia luottavaisin mielin. Ho Soccer ymmärtää luotettavan pallon tarpeen harjoitteluun ja otteluihin. Käytännön käsittelytekniikoiden harjoitteluun tai refleksien hiomiseen, Ho Soccer pallot tarjoavat suorituskykyä ja kestävyyttä, jota maalivahdit tarvitsevat.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje