up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Altra

män spår

män spår

kvinnors spår

kvinnors spår

The New Lone Peak

The New Lone Peak

män väg

män väg

kvinnors väg

kvinnors väg

The New Rivera

The New Rivera

Kategorier

Damskor

Herrskor

Kjøretøysutstyr

Allt( Altra )

Altra

Altra är ett varumärke av passionerade löpare som skapar en produkt som de använder varje dag och är glada över att inspirera världen att röra sig naturligt. De grundades i bakrummet i en löpande specialbutik i Wasatch-bergen med målet att hjälpa människor att springa mer naturligt och skadefritt, och det är det som driver dem idag.
När de arbetade i butiken märkte dess grundare att trots utbudet av löparskor på marknaden och tekniska framsteg inom skor, verkade löprelaterade skador öka. Efter att ha undersökt och testat tusentals skor upptäckte de en möjlighet att revolutionera marknaden och erbjuda ett alternativ till den konventionella industristandarden avsmalnande tåbox och upphöjd häl. Som ett resultat grundades varumärket med naturlig prestanda i åtanke, inklusive Balanced Cushioning, en FootShape™ tåbox och könsspecifik design.

Altra har kommit en bra bit på vägen sedan lanseringen av sin första sko 2011. Idag tillverkar de mer än 25 olika skomodeller som spänner över väg, trail, utomhus, gym och vardagskläder och säljer i mer än 50 länder. av hela världen. Ett tydligt exempel på förbättringar jämfört med Altra löparskor är Altra Trail Running Olympus 4 -modellen som använder InnexFlex-teknik som driver högre prestanda, eller Altra Trail Running Lone Peak- modellen.

clouse menu Stänga