up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Altra

män spår

män spår

kvinnors spår

kvinnors spår

Lone Peak 7

Lone Peak 7

män väg

män väg

kvinnors väg

kvinnors väg

Rivera 2

Rivera 2

Kategorier

Damskor

Herrskor

Kjøretøysutstyr

Allt( Altra )

Altra

Altra är ett amerikanskt företag som designar, marknadsför och säljer atletiska skor för trailrunning, roadrunning och allmän skotillverkning. År 2016 lade företaget till löp- och vandringskläder till sitt utbud med jackor, shorts, skjortor och strumpor. Altra är ett välkänt varumärke för löpspecialister och trailrunning världen över.

Altra är ett fantastiskt varumärke för skor

Altra är ett bra val för road- och trailrunning. Om du söker efter en dämpad trailskosula, är Altra märket du ska köpa. Men om du är ute efter en naturlig passform som tvingar dina nedre kroppsdelar att jobba hårdare för att hjälpa dig, är Altra också ett lämpligt märke. Varje Altra-sko är gjord på en balanserad dämpande plattform som placerar hälen och framfoten lika långt från marken. Denna biologiska grundläggning hjälper till att uppnå optimal alignment, ökar mer användbar form och möjliggör en lågimpuls dockning. Den nollhäl-till-tå-slipsen håller din fot och häl på exakt samma höjd, vilket uppmuntra mer användbar form och alignment. Altra gör alla sina löparskor med sin Foot Shape-tåbox som framhäver din fots sanna livsform i stället för att dra ihop sig mot tån som de flesta andra löparskor. Altra Lone Peak erbjuder dessa vattentäta trailrunners för extra skydd mot elementen. Oavsett om du är på väg eller stig, levererar Altra löparskor för män och kvinnor komfort och stadighet som hjälper dig att komma igång. Med Altralöparskor för män och kvinnor kan du uppleva prestanda och komfort från Altra Running. Altra skor har en Foot Shape-tåbox som tillåter dina tår att lägga sig och slappna av för att förbättra styrka och skjuta igång under din löpning, samt en smalare häl och högre fotvalv som är utformad för foten. De inkluderar också Balanced Cushioning-teknik som hjälper till med form och uppmuntra en lågimpulslandning. Oavsett vad du letar efter hittar du den perfekta skon på Altra. Altra Olympus är som du aldrig sett den förr. Denna maxskyddsstigskon har en förbättrad huvudrem för en bättre låst känsla. Det tillverkade mesh-övre är andningsbart och hållbart för de långa, brännande stigdagarna, och Inner Flex-mellansulan ger ökad flexibilitet och prestanda. Dessutom har Altra Rivera utformats för att passa som en handske och race som en bris.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga