url_fami1:/runnerinn/fi/maastojuoksu/altra/10005-1648/sm Altran verkkokauppa Runnerinnissa
up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Altra

miesten polku

miesten polku

naisten polku

naisten polku

The New Lone Peak

The New Lone Peak

miesten tie

miesten tie

naisten tie

naisten tie

The New Rivera

The New Rivera

Osastot

Lasten kengät

Miesten kengät

Naisten kengät

KAIKKI( Altra )

Altra

Olemme Altra, intohimoisten juoksijoiden brändi, joka luo tuotetta, jota käytämme päivittäin, ja innostamme innoittamaan maailmaa liikkumaan luonnollisesti. Olemme perustettu Wasatch-vuoristoon erikoistuneen juoksumyymälän takahuoneeseen tavoitteena auttaa ihmisiä juoksemaan luonnollisemmin ja loukkaantumattomammin, ja se ajaa meitä edelleen.
Työskennellessään kaupassa perustajamme huomasivat, että juoksukenkien valikoimasta markkinoilla ja jalkineiden teknologisesta kehityksestä huolimatta juoksuun liittyvät vammat näyttivät lisääntyvän. Tutkittuaan ja testattuaan tuhansia kenkiä he löysivät mahdollisuuden häiritä markkinapaikkaa ja tarjota vaihtoehdon perinteiselle, alan standardille kapennetulle varvaslaatikolle ja kohotetulle kantapäälle. Tämän seurauksena tuotemerkki perustettiin luonnollista suorituskykyä silmällä pitäen, joka käsittää tasapainotetun vaimennuksen, FootShape ™ -varvaslaatikon ja sukupuolikohtaiset mallit.
Ensimmäisen kenkämme julkaisemisesta vuonna 2011 on kulunut paljon. Tänään teimme yli 25 erilaista kenkämallia, jotka kattavat tien, polun, ulkoilun, kuntosalin ja jokapäiväisen vapaa-ajan vaatteet, ja myymme yli 50 maassa ympäri maailmaa.

clouse menu Sulje