up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Altra

miesten polku

miesten polku

naisten polku

naisten polku

Lone Peak 7

Lone Peak 7

miesten tie

miesten tie

naisten tie

naisten tie

Rivera 2

Rivera 2

Osastot

Juoksuvarusteet

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Altra )

Altra

Altra on amerikkalainen valmistaja, joka suunnittelee, markkinoi ja myy urheilukenkiä maastojuoksuun, tienjuoksuun ja yleiskäyttöön. Vuonna 2016 merkki luotti juoksu- ja vaelluspukeutumiseen kehitysketjuunsa takkien, shortsien, paitojen ja sukkien kanssa. Altra on tunnettu ja kuuluisa juoksuerikoisliikkeiden ja maastojuoksun ympäri maailmaa.

Altra on hieno merkki kenkien suhteen

Altra brandi on hieno kenkä tie- ja maastojuoksuun. Jos etsit iskunkestävää maastokenkää, Altra on merkki, jonka haluat ostaa. Mutta jos arvostat enemmän luonnollista istuvuutta, joka kannustaa alaraajojasi työskentelemään enemmän auttaaksesi sinua, Altra sopii myös. Jokainen Altra-kenkä on tehty Tasaisen iskun alustalle, joka sijoittaa kantapään ja varpaan yhtä kauas maasta. Tämä biologinen perusta auttaa optimaaliseen asetteluun, lisää tehokkaampia muotoja ja mahdollistaa alhaisen iskun. Nollan nilkka-varvas-liukuminen pitää varpaasi ja kantapääsi tarkasti samalla korkeudella, mikä edistää tehokkaampaa muotoa ja asettelua. Altra valmistaa kaikki juoksukengät Foot shape -varvastossaan, mikä korostaa jalkasi todellista muotoa eikä kapene kohti varvasta kuten useimmissa muissa juoksukengissä. Altra Lone Peak tarjoaa nämä vedenpitävät Trail Runners -kenkät lisäsuojaksi elementeiltä. Olipa sitten tiellä tai maastossa, Altra-juoksukenkät miehille ja naisille tarjoavat mukavuutta ja lujitusta auttaakseen sinua pääsemään alkuun. Altran miesten ja naisten kenkien ansiosta voit kokea Altra Runningin tehokkuuden ja mukavuuden. Altralle ominaisen Foot shape -varvastoksen ansiosta varpaasi voivat lepätä ja rentoutua parantaakseen voimaa ja työntöä juostessasi, sekä kapeampaa kantapäätä ja korkeampaa jalkapöytää, joka on suunniteltu jalkaan. Ne sisältävät myös Tasaisen iskun tekniikan, joka auttaa muodossa ja kannustaa alhaiseen iskuun. Olipa sitten mitä tahansa etsimässäsi, löydät sopivan kengän Altralta. Altra Olympus on kuin et ole koskaan nähnyt aikaisemmin. Tämä maksimisuojain maastokenkä on varustettu parannetulla premium-nauhalla parempaa lukittua tunnetta varten. Valmistettu mesh-yläosa on hengittävä ja kestävä pitkille polttaville maastopäiville, ja Inner Flex -kantapohja tarjoaa lisäjoustavuutta ja suorituskykyä. Lisäksi Altra Rivera on suunniteltu palvelemaan sinua kuin housut ja kilpailemaan kuin tuuli.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje