up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Altra

miesten polku

miesten polku

naisten polku

naisten polku

The New Lone Peak

The New Lone Peak

miesten tie

miesten tie

naisten tie

naisten tie

The New Rivera

The New Rivera

Osastot

Juoksuvarusteet

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Altra )

Altra

Altra on merkki intohimoisista juoksijoista, jotka luovat päivittäin käyttämänsä tuotteen ja ovat innoissaan innostaakseen maailmaa liikkumaan luonnollisesti. Ne perustettiin juoksualan erikoisliikkeen takahuoneeseen Wasatch-vuorille tarkoituksenaan auttaa ihmisiä juoksemaan luonnollisemmin ja loukkaantumisvapaammin, ja se ajaa heitä nykyään.
Kaupassa työskennellessään sen perustajat huomasivat, että juoksukenkien valikoimasta ja jalkineiden teknologisesta kehityksestä huolimatta juoksuun liittyvät vammat näyttivät olevan nousussa. Tutkittuaan ja testattuaan tuhansia kenkiä he löysivät mahdollisuuden mullistaa markkinat ja tarjota vaihtoehdon perinteiselle, alan standardinmukaiselle kapenevalle kärkilaatikolle ja korotetulle kantapäälle. Tämän seurauksena brändi perustettiin luonnollista suorituskykyä ajatellen, mukaan lukien Balanced Cushioning, FootShape™-kärkilaatikko ja sukupuolikohtaiset mallit.

Altra on kulkenut pitkän tien ensimmäisen kenkänsä lanseerauksesta vuonna 2011. Nykyään he valmistavat yli 25 erilaista kenkämallia, jotka kattavat maantie-, polku-, ulkoilu-, kuntosali- ja arkivaatteet, ja niitä myydään yli 50 maassa. koko maailmasta. Selkeä esimerkki parannuksista Altra-juoksukenkiin verrattuna on Altra Trail Running Olympus 4 -malli, joka käyttää InnexFlex-tekniikkaa, joka lisää suorituskykyä, tai Altra Trail Running Lone Peak -malli.

clouse menu Sulje