up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Altra

menn trail

menn trail

kvinnespor

kvinnespor

The New Lone Peak

The New Lone Peak

menn veien

menn veien

kvinner vei

kvinner vei

The New Rivera

The New Rivera

Avdelinger

Damesko

Herresko

Løpeutstyr

Allt( Altra )

Altra

Altra er en merkevare av lidenskapelige løpere som lager et produkt de bruker hver dag og er glade for å inspirere verden til å bevege seg naturlig. De ble grunnlagt på bakrommet til en løpende spesialbutikk i Wasatch-fjellene med mål om å hjelpe folk til å løpe mer naturlig og skadefritt, og det er det som driver dem i dag.
Mens de jobbet i butikken, la grunnleggerne merke til at til tross for utvalget av løpesko på markedet og teknologiske fremskritt innen fottøy, så det ut til at løperelaterte skader var på vei oppover. Etter å ha undersøkt og testet tusenvis av sko, oppdaget de en mulighet til å revolusjonere markedet og tilby et alternativ til den konvensjonelle industristandarden med avsmalnende tåboks og hevet hæl. Som et resultat ble merket grunnlagt med naturlig ytelse i tankene, inkludert Balanced Cushioning, en FootShape™ tåboks og kjønnsspesifikke design.

Altra har kommet langt siden de lanserte sin første sko i 2011. I dag lager de mer enn 25 forskjellige skomodeller som spenner over landevei, sti, utendørs, treningsstudio og hverdagslig fritidstøy, og selger i mer enn 50 land. av hele verden. Et tydelig eksempel på forbedring i forhold til Altra løpesko er Altra Trail Running Olympus 4 -modellen som bruker InnexFlex-teknologi som gir høyere ytelse, eller Altra Trail Running Lone Peak -modellen.

clouse menu Lukk