up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Altra

menn trail

menn trail

kvinnespor

kvinnespor

Timp 4

Timp 4

menn veien

menn veien

kvinner vei

kvinner vei

Olympus 5

Olympus 5

Avdelinger

Damesko

Herresko

Allt( Altra )

Altra

Altra er et amerikansk produksjonsfirma som designer, markedsfører og selger sportsko for sti- og veisløping samt generell fottøy. I 2016 utviddet merket løpe- og fjellkledning til sin produktportefølje med jakker, shorts, skjorter og sokker. Altra er et velkjent og berømt merke innen løpespesialitet og stiløping verden over.

Altra er et fantastisk merke for sko

Altra-merket er et utmerket skomerke for vei- og stiløping. Hvis du er ute etter en dempet støvel som gir foten komfort, er Altra det merket du bør kjøpe. Likevel, hvis du søker etter en naturlig passform som tvinger underkroppen til å jobbe hardere for å hjelpe deg, er Altra også et egnet merke. Hver Altra-sko er laget på en balansert dempet plattform som plasserer hælen og forfoten like langt unna bakken. Dette biologiske grunnlaget hjelper optimal justering, øker mer nyttig form og gjør det mulig med en lav-impakt lansering. Den null hæl til tå-forflytningen holder forfoten og hælen på nøyaktig samme høyde, noe som oppmuntrer til mer nyttig form og justering. Altra lager alle sine løpesko med sin Foot Shape-tåboks som fremhever fotens sanne livsform heller enn å avta mot tærne som de fleste andre løpeskoene. Altra Lone Peak presenterer disse vanntette terrengløperne for ekstra beskyttelse mot elementene. Uansett om du er på veien eller stien, leverer Altra-sko for menn og kvinner komfort og styrke for å hjelpe deg med å komme i gang. Med Altra-sko for menn og kvinner kan du oppleve ytelse og komfort med Altra Running. Altra sko bruker en Foot Shape-tåboks som lar tærne ligge og slappe av for å forbedre styrken og skyve-av under løpet, samt en smalere hæl og høyere framfot som er utviklet for foten. De inkluderer også Balanced Cushioning-teknologi som hjelper med form og oppmuntrer til en lavimpakt landing. Uansett hva du ser etter, finner du den perfekte skoen hos Altra. Altra Olympus er som du aldri har sett før. Denne max-beskytteren støvelen har en forbedret premiumtung som gir deg et bedre låst inn-følelse. Det konstruerte mesh-overdelen er pustende og holdbar for de lange, brennende stidagene, og Inner Flex-mellomsålen gir økt fleksibilitet og ytelse. I tillegg har Altra Rivera blitt utviklet for å passe deg som et hansker og konkurrere som en bris.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk