up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Elektroniikka juoksu ja triatlon

Elektroniikka juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Parhaat juoksulaitteet: huippukuntotekniikka, joka auttaa sinua juoksemaan paremmin

Toimintakamerat

Toimintakamera on digitaalikamera, joka on tarkoitettu kuvaamaan toimintaa siinä ollessa mukana. Toimintakamerat ovat siksi tyypillisesti kokoonpuristettuja ja tukevia ja eristettyjä peitetasolla. Toimintakamerat asennetaan yleensä kypärään, rintaan, pyörän tai moottoripyörän kahvaan, telineeseen elämän kuvaamiseen.

Ajovalot

Ajovalaisin on ajoneuvon päähän kytketty valo keventämään tietä eteenpäin. Ajovalot ovat itse laitteen tuote ja valo on laitteen luoman ja luokitteleman valoviiran kulku.

Anturit

Anturi on työkalu, moduuli, laite tai alijärjestelmä, jonka tavoitteena on havaita ongelmia tai vaihteluita ympäristöstään ja siirtää tietoa muille tutkaille, yleensä tietokoneen prosessorille. Anturit toimivat aina muiden tutkien kanssa.

Älynauhat

Älynauhat ovat kelloja, joita pidät mukanasi urheilun tai säännöllisen harjoituksen aikana. Älykkäät nauhat mittaavat erilaisia asioita, jotka ovat seurausta fyysisestä ponnistuksesta, kuten otettujen askelten määrä, pulssi, kalorienpoltto ja kävelty kilometri. Tiedot raportoidaan koko ajan toiminnan aikana.

Sekuntikellot

Sekuntikellot ovat kelloja, jotka on kehitetty arvioimaan ajan mittaa, joka kuluu sen käynnistämisestä sen pysäyttämiseen. Sekuntikellojen laajennettu digitaalinen muunnelma, joka on tarkoitettu etähavainnointiin, kuten urheiluareenalla, kutsutaan sekuntikelloksi.

Lisää elektroniikasta:

Lisävarusteet: Elektroniset lisävarusteet ovat erittäin tärkeitä nykyään. Voit ostaa näitä lisävarusteita Garmin , Polar , Nathan , Suunto , Black Diamond , Aftershokz , Petzl , Casio , G shock .

Akut: Akut ovat sähkövirran lähteitä, jotka koostuvat sähkökemiallisista kennoista sähkölaitteiden virransyöttöä varten.

Laturit: Laturit ovat myös tärkeä asia, ja niitä käytetään elektronisten laitteiden akkujen lataamiseen.

Varaosat: Varaosat ovat vaihdettavia osia, joita pidetään varastossa ja joita käytetään rikkoutuneiden osien kunnostukseen tai vaihtoon.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje