up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektronik löpning och triathlon

Elektronik löpning och triathlon

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

De bästa löpprylarna: toppkonditionsteknik som hjälper dig att springa bättre

Actionkameror

En actionkamera är en digitalkamera avsedd för att filma action samtidigt som man är involverad i den. Actionkameror är därför vanligtvis komprimerade och robusta och isolerade på täckningsnivå. Actionkamerorna är normalt installerade på dina hjälmar, bröst, handtag på en cykel eller motorcykel, hållare för att filma livet.

Strålkastare

En pannlampa är ett ljus kopplat till huvudet på ett fordon för att lätta upp vägen framåt. Strålkastare är artikeln för själva enheten och ljus är kursen för den ljusstrimma som skapas och klassificeras av enheten.

Sensorer

En sensor är ett verktyg, modul, enhet eller delsystem vars syfte är att upptäcka problem eller variationer i sin omgivning och överföra kunskapen till andra radarer, vanligtvis en datorprocessor. Sensorerna arbetar alltid med andra radarer.

Smartband

Smarta band är klockorna som du bär när du sportar eller under regelbundna övningar. De smarta banden mäter olika saker som är resultatet av fysiska ansträngningar, som antalet fotsteg som tagits, pulsen, kaloriförbränningen och milen som gått. Uppgifterna rapporteras hela tiden under aktiviteten.

Stoppur

Stoppur är klockor som uppfunnits för att uppskatta hur lång tid som går från det att den startas tills den har stoppats. En utökad digital variant av stoppur som är avsedda för observation på avstånd, som på en sportarena, benämns stoppklocka.

Mer om elektronik:

Tillbehör: Elektroniska tillbehör är mycket viktiga nuförtiden. Du kan köpa dessa tillbehör från Garmin , Polar , Nathan , Suunto , Black Diamond , Aftershokz , Petzl , Casio , G shock .

Batterier: Batterier är källorna till elektrisk kraft som består av elektrokemiska celler för att driva elektriska enheter.

Laddare: Laddare är också en viktig sak och används för att ladda batterierna i elektroniska enheter.

Reservdelar: Reservdelarna är de utbytbara delarna som hålls i ett lager och används för renovering eller utbyte av trasiga delar.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga