up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Elektronikk løping og triathlon

Elektronikk løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Elektronikk-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektronikk

Merkevarer av Elektronikk

De beste løpedingsene: topp treningsteknologi for å hjelpe deg med å løpe bedre

Actionkameraer

Et actionkamera er et digitalkamera beregnet på å filme action mens du er involvert i det. Actionkameraer er derfor typisk komprimerte og solide og isolert på dekknivå. Actionkameraene er normalt installert på hjelmene, brystet, håndtaket på en sykkel eller motorsykkel, holder for å filme livet.

Hodelykter

En hodelykt er et lys koblet til hodet på et kjøretøy for å lette veien fremover. Hodelykter er artikkelen for selve enheten, og lys er kurset for lysstripen som skapes og klassifiseres av enheten.

Sensorer

En sensor er et verktøy, en modul, en enhet eller et delsystem som har som mål å oppdage problemer eller variasjoner i omgivelsene og overføre kunnskapen til andre radarer, vanligvis en dataprosessor. Sensorene jobber alltid med andre radarer.

Smartbånd

Smarte bånd er klokkene du bærer mens du sporter eller under vanlige øvelser. De smarte båndene måler forskjellige ting som er resultatet av fysisk anstrengelse, for eksempel antall skritt som er tatt, pulsen, kaloriforbrenningen og milen som er gått. Dataene rapporteres hele tiden under aktiviteten.

Stoppeklokker

Stoppeklokker er klokker som er oppfunnet for å beregne tiden som går fra den startes til den har blitt stoppet. En utvidet digital variant av stoppeklokkene beregnet for observasjon på avstand, som på en sportsarena, kalles en stoppeklokke.

Mer om elektronikk:

Tilbehør: Elektronisk tilbehør er svært viktig i dag. Du kan kjøpe dette tilbehøret fra Garmin , Polar , Nathan , Suunto , Black Diamond , Aftershokz , Petzl , Casio , G shock .

Batterier: Batterier er kildene til elektrisk kraft som består av elektrokjemiske celler for å drive elektriske enheter.

Ladere: Ladere er også en viktig ting og brukes til å lade batteriene til elektroniske enheter.

Reservedeler: Reservedelene er de utskiftbare delene som holdes i et varelager og brukes til renovering eller utskifting av ødelagte deler.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk