up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Elektronik løb og triatlon

Elektronik løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

De bedste løbegadgets: Top fitnessteknologi til at hjælpe dig med at løbe bedre

Action kameraer

Et actionkamera er et digitalt kamera beregnet til at filme action, mens det er involveret i det. Actionkameraer er derfor typisk komprimerede og robuste og isolerede i dækkende niveau. Actionkameraerne er normalt installeret på dine hjelme, bryst, håndtag på en cykel eller motorcykel, holder til at filme livet.

Forlygter

En pandelampe er et lys forbundet til hovedet på et køretøj for at lette vejen fremad. Forlygter er artiklen til selve enheden, og lys er kurset for den lysstribe, der skabes og klassificeres af enheden.

Sensorer

En sensor er et værktøj, modul, enhed eller delsystem, hvis formål er at opdage problemer eller variationer i sine omgivelser og overføre viden til andre radarer, normalt en computerprocessor. Sensorerne arbejder altid sammen med andre radarer.

Smartbands

Smarte bånd er de ure, du bærer, mens du sporter eller under regelmæssige øvelser. De smarte bånd måler forskellige ting, der er resultatet af fysiske anstrengelser, såsom antallet af taget skridt, pulsen, kalorieforbrændingen og den gåede kilometer. Dataene rapporteres hele tiden under aktiviteten.

Stopure

Stopure er ure, der er opfundet for at estimere den tid, der går fra det startes, til det er blevet stoppet. En udvidet digital variant af stopurene beregnet til at observere på afstand, som i en sportsarena, kaldes et stopur.

Mere om elektronik:

Tilbehør: Elektronisk tilbehør er meget vigtigt i dag. Du kan købe dette tilbehør fra Garmin , Polar , Nathan , Suunto , Black Diamond , Aftershokz , Petzl , Casio , G shock .

Batterier: Batterier er kilderne til elektrisk energi bestående af elektrokemiske celler til at drive elektriske enheder.

Opladere: Opladere er også en vigtig ting og bruges til at oplade batterierne i elektroniske enheder.

Reservedele: Reservedelene er de udskiftelige dele, der opbevares i et varelager og bruges til renovering eller udskiftning af ødelagte dele.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk