up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Børnesko svømning

Børnesko svømning

Find et bredt udvalg af Børnesko-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Børnesko

Mærker for Børnesko

Typer af sko til børn til svømning

tilbehør

Tilbehøret til svømmesko omfatter indlægssåler, snørebånd, snørelåse, lugtfjernere og meget mere. Indlægssåler er dele af materiale, der lægges i skoene eller støvlerne for ekstra bekvemmelighed, varme og en mere passende pasform. Snørebåndene bruges til at binde sko. Snørelåsen bruges til at forhindre, at sko glider. Lugteliminatoren bruges til at holde dine sko og fødder lugtfri. Du kan købe tilbehør fra Speedo , Arena , Adidas , Turbo og Cressi .

Aqua sko

Aqua sko er en slags sko, der generelt bruges til vandaktiviteter og også når man skal på stranden for at svømme. Aqua sko er normalt lavet af glat indre og har en stiv bund, der bruges til at kontrollere pletter og skrammer, når du går i vandområder. Aqua sko er fremragende til sikkerhed. De er lavet til at give beskyttelse og greb, mens de er nedsænket eller på våde overflader. Aqua sko bruges ofte til forskellige vandrelaterede aktiviteter som svømning, snorkling, kajaksejlads, sejlsport og gåture på strande eller klippeområder.

Træsko

Crocs træsko er en type fodtøj kendt for deres karakteristiske design og komfort. De er lavet af mærket Crocs, som blev populært for sit unikke skumharpiksmateriale kaldet Croslite. Crocs træsko genkendes på deres træsko form med en lukket tå og åben hæl, ofte med ventilationshuller på den øvre del. Crocs træsko er lavet af Croslite, et let, holdbart og vandafvisende skumharpiksmateriale. Croslite giver dæmpning og former sig efter formen på bærerens fødder, hvilket giver en behagelig og støttende pasform.

Klipklapper

Flip flops er en type fodtøj, der er kendetegnet ved en flad sål og en Y formet rem, der går mellem tæerne for at holde sandalen på plads. De er typisk lavet af gummi eller andre fleksible materialer. Flip flops er populære i varmt vejr og stranddestinationer på grund af deres afslappede og behagelige natur. Flip flops er kendt for deres minimalistiske design, med en sål, der typisk består af et tyndt, fladt og fleksibelt materiale. Nogle varianter kan have en lidt tykkere eller kontureret sål for ekstra komfort og støtte. Den Y formede rem, der adskiller storetåen fra resten af tæerne, giver minimal dækning og giver mulighed for nem bevægelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk