Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Lær at svømme

Lær at svømme

Find et bredt udvalg af Lær at svømme-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Lær at svømme udstyr

Mærker for Lær at svømme udstyr

Hvad er det uundværlige svømmetøj til børn?

Flydedragter

Flydedragter er specialdesignede svømmehjælpemidler til børn. De er badedragter eller veste i et stykke, der indeholder indbyggede flydehjælpemidler, der hjælper børn med at lære at svømme og giver ekstra flydestøtte i vandet. Flydedragter har typisk flydeanordninger eller skumindsatser strategisk placeret rundt om brystet, ryggen og nogle gange armene. Disse hjælpemidler hjælper børn med at holde sig flydende og bevare en vandret position i vandet, så de kan øve deres svømmeslag, mens de føler sig mere sikre og selvsikre. Flydedragter bruges almindeligvis til små børn, der begynder at lære at svømme, eller til dem, der stadig er ved at udvikle deres svømmefærdigheder. De giver en gradvis overgang fra mere restriktive flydeanordninger som armflydere eller vandvinger til selvstændig svømning.

Flyder

De flydere , der generelt er kendt som poolflydere, er forsyninger, der bruges til børn, der begynder at forstå, hvordan man svømmer. Svømmeflåd er langt den meget udbredte svømmeassistance, som begyndere bruger på grund af deres udholdenhed og stabilitet. Svømmeflåd er oppustelige eller skumbaserede enheder designet til at give opdrift og støtte til enkeltpersoner, især børn, mens de er i vandet.

Roll up armbind

Når barnet er i vand, leverer armbåndene opdrift, så de kan flyde. De roll up armbånd er meget overkommelige og meget stabile flydestøtter, der er perfekt til at hjælpe små børn i de for tidlige faser af forståelse for at svømme. De består af oppustelige bånd eller ærmer, der bæres rundt om overarmene. Roll up armbånd er lavet af slidstærke materialer, ofte PVC eller lignende vandtætte materialer. De har en cylindrisk form med et eller flere luftkamre, der kan pustes op ved at blæse luft ind i dem manuelt eller ved hjælp af en pumpe. Båndene har normalt en sikker ventil, der giver mulighed for let oppustning og tømning. Det unikke ved roll up armbånd er deres evne til nemt at blive rullet op eller tømt for luft. Dette gør dem til et populært valg for forældre, når de skal til poolen, stranden eller på ferie.

Veste

Vestene er også en af de vigtige forsyninger for børn at have på, når de begynder at lære at svømme. Vestene bæres over svømmetøj eller trunks for at hjælpe børn til at opnå en ægte position i vandet, når de lærer at svømme. Vestene er en opdriftsstøtte, så arbejd med et barns naturlige opdrift for at hjælpe med at forbedre deres beskyttelsesstatus, når de er i vandet. Du kan købe veste til børn fra mærkerne som Intex , Speedo , Arena , TYR , Zoggs og Bestway .