up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Udstyr svømning

Udstyr svømning

Find et bredt udvalg af Udstyr-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Udstyr

Mærker for Udstyr

Hvordan vælger man svømmeudstyr?

Beskyttelsesbriller

Dykkerbriller spiller en væsentlig rolle i svømning. Disse beskyttelsesbriller beskytter dine øjne mod irritation. Det hjælper dykkerne til at se godt, når de er nedsænket. At se bedre neddykket giver dykkere mulighed for at være opmærksomme på deres omgivelser. Det får også dykkernes øjne til at føles behagelige og beskyttede under vandet. Hvis du bærer disse dykkerbriller, undgår du enhver skade på dine øjne.

Masker

Helmasker til svømning er sikre og bekvemme til snorkeludflugter. En maske til svømning, også kendt som en svømmemaske eller svømmebriller , er en beskyttelsesbrille, der er designet til at blive båret, mens du svømmer eller deltager i vandaktiviteter. Det bruges primært til at forbedre undervandssynet, beskytte øjnene mod vand og klor og forbedre den generelle svømmeoplevelse. Maskens rem kan modificeres, så den passer til dykkerens hoved.

Næseklips

Svømmerens næseklemmer bruges til at holde vandet ude af næsen på ydersiden, hvor der er let vandbelastning. Når en fridykker kommer dybere ned, stiger vandtrykket. På omkring ti meter er vandkraften dobbelt af atmosfærens stress ved havoverfladen og stiger med yderligere dybde. Dykkerne skal være i stand til effektivt at trække næseklemmerne.

Badehætter

En badehætte er en tætsiddende hovedbeklædning designet til at blive båret af svømmere. Den er lavet af et strækbart, vandtæt materiale, typisk latex eller silikone. Badehætter tjener forskellige formål, herunder:

For at beskytte håret mod klor, saltvand og andre kemikalier i poolen eller åbent vand. Det skaber en barriere mellem håret og vandet, hvilket reducerer den potentielle skade forårsaget af langvarig eksponering for disse elementer.
At bære en badehætte kan hjælpe med at forbedre hydrodynamikken i vandet ved at reducere luftmodstanden. Den glatte overflade af hætten tillader vandet at flyde lettere rundt om hovedet, hvilket øger hastigheden og effektiviteten.
Badehætter er almindeligt anvendt i offentlige pools og konkurrencesvømning for at opretholde hygiejnestandarder. Kasketter hjælper med at holde håret inde og minimere udskillelsen af løse hår i vandet, som kan tilstoppe filtre og påvirke vandkvaliteten.

Svømmeørepropper

Svømmeørepropper er enheder designet til at beskytte ørerne mod vand, mens du svømmer eller deltager i vandaktiviteter. De er små, normalt lavet af silikone eller andre vandtætte materialer og passer godt ind i øregangen. Svømmeørepropper tjener flere formål:

Svømmeøreproppernes primære funktion er at forhindre vand i at komme ind i øregangen. De skaber en tætning, der hjælper med at holde ørerne tørre, hvilket reducerer risikoen for øreinfektioner.
Svømmeørepropper kan hjælpe med at udligne trykket inde i øret under aktiviteter såsom dykning eller svømning på større dybder. De hjælper med at opretholde balancen og forhindrer ubehag eller potentiel skade forårsaget af trykændringer. Ørepropper kan hjælpe med at reducere virkningen af høje eller forstyrrende lyde i svømmemiljøer, såsom overfyldte pools eller høje vandaktiviteter.

Mere om svømmeudstyr:

Tilbehør, håndklæder og antidug er de væsentlige dele af svømmeudstyr. Du kan købe dette tilbehør til svømmeudstyr fra disse mærker: Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway , og Cressi . Håndklæderne er bærbare og særligt vandabsorberende, hvilket gør det muligt for dykkerne at tørre hurtigt af. Disse jakker er et tilpasningsdygtigt stykke termisk sæt til dykkere. Disse neoprenbukser til dykning er lavet af uigennemtrængeligt materiale.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk