up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Aktive

Aktive

Alle ( Aktive )

Om Aktive

Aktive er en mærkeekspert i at lave produkter til fritids- og udendørsaktiviteter. De præsenterer et udvalg af produkter skabt til udendørsaktiviteter som vandreture, camping og swimmingpools. Aktive-produkter indeholder skiftetelte, mobile stole, foldeborde, vandtætte paraplyer og mere. Mærket fokuserer på at lave nyttige og holdbare produkter, der forbedrer den udendørs oplevelse. Aktive-produkter er ofte lavet med kvaliteter som lette materialer, ubesværet bæreevne og vejrbestandige egenskaber for at imødekomme kravene til udendørs aktiviteter. De ønsker at tilbyde pålidelige og ideelle løsninger for personer, der søger at nyde deres tid i swimmingpools. Mærket har opnået ære for sine produkter i det udendørs rekreative marked. Når det kommer til svømmeartikler, forstår Aktive betydningen af at tilbyde pålidelige og holdbare produkter. Med fokus på struktur og funktion indeholder deres møblerange varer som stole, borde og mere. Disse produkter er lavet med højkvalitetsmaterialer, der sikrer komfort til afslapning og nydelse ved vandet. Mærkets tilbehør og møbler tilbyder pålidelige og praktiske løsninger.

Aktive møbelsæt og andet tilbehør

Aktive strandtasker udsættes for sol, saltvand, sand og andre udendørs komponenter. En højkvalitets strandtaske er lavet af holdbare stoffer, der kan modstå disse forhold uden let at bryde ned eller rive. Aktive møbler til pools har UV-resistente lag eller materialer. UV-stråler fra sollys kan forårsage skader og nedbrydning af materialer. Komfort er afgørende for afslapning ved poolen. Puder eller polstring giver en behagelig sidde- eller afslapningsoplevelse.Aktive flasker har en lækagesikker struktur for at forhindre spild og sikre, at dine essentielle forbliver tørre. Du kan tage vand og andre drikkevarer med, når du svømmer i swimmingpools. Aktive tørsække holder dine ejendele tørre, så materialerne i disse tasker bør være tætte eller meget vandafvisende. Tørsække har normalt en rulletop lukning eller en vandtæt lynlås for at danne en lækagesikker forsegling. Lukningssystemet til tørsække er nyttigt til at forhindre, at vand kommer ind i sækken.Aktive havemøbelsæt inkluderer stole, borde, paraplyer, hyggelige telte eller siddedæk, der er vigtige for en behagelig udendørs eventyr. Disse havemøbelsæt har velpaddede lag og elegante designs. Aktive vandtætte tasker holder dine ting tørre selv i våde situationer. Når du er tæt på swimmingpools, møder regn eller er involveret i vandsport, er dine ting sikre fra vandskader. Vandtætte tasker er velegnede til et bredt udvalg af aktiviteter, herunder strandture, kajakroning, sejlads, vandreture, camping og meget mere. De beskytter telefoner, tøj, fødevarer og andre essentielle ting.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk