up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Træning svømning

Træning svømning

Find et bredt udvalg af Træning-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Træning

Mærker for Træning

Hvordan vælger man svømmeudstyr til begyndere?

Aquagym
Aquagym , også kendt som vandaerobic eller vandfitness, er en træningsform, der foregår i en swimmingpool. Det går ud på at udføre forskellige aerobe og modstandsøvelser i vandet under vejledning af en uddannet instruktør. Aquagym kombinerer fordelene ved vandmodstand med principperne for traditionel aerobic og fitnesstræning. Vandets opdrift reducerer påvirkningen af leddene, hvilket gør det til en træningsmulighed med lav effekt, der er velegnet til personer i alle aldre og fitnessniveauer.

Finner
Svømmefinner er specialiseret svømmetilbehør, der bæres på fødderne for at forbedre fremdrift og hastighed i vandet. De er typisk lavet af gummi eller silikone og har et bladlignende design, der strækker sig fra hælen til spidsen af tæerne.
Hovedformålet med svømmefinner er at øge fodens overfladeareal og give yderligere tryk og kraft med hvert spark. Når de bæres, forstørrer finnerne effektivt fodens størrelse, hvilket gør det muligt for svømmere at flytte mere vand og generere større fremdrift. Dette kan resultere i øget hastighed og effektivitet under svømning.

Flyder
Svømmeflåd er flydende genstande designet til at hjælpe individer med at opretholde opdrift og stabilitet i vandet. De bruges almindeligvis i svømning, vandsport og vandaktiviteter til forskellige formål, herunder sikkerhed, læring at svømme og fitnesstræning.

Svømmende trækbøjer
Svømmetrækbøjer er populære træningshjælpemidler, der bruges af svømmere på alle niveauer til at isolere og styrke overkroppen, mens de svømmer. De er flydende enheder, der typisk er lavet af skum eller oppustelige materialer, formet som et ottetal eller timeglas. Trækbøjer er placeret mellem benene, specielt i området over lårene, for at give opdrift og holde benene flydende. Hovedformålet med en svømmetrækbøje er at forbedre overkrop og armstyrke ved at immobilisere benene. Ved at eliminere behovet for at sparke til fremdrift kan svømmere udelukkende fokusere på deres overkropsbevægelser, såsom armslag og torsorotation. Denne isolation giver svømmere mulighed for at udvikle og forfine deres trækteknik, øge overkroppens udholdenhed og forbedre svømmeeffektiviteten.

Monofins
Svømmemonofinder er specialiserede svømmefinner , der er designet til at forene begge fødder i en enkelt finnelignende struktur. De bruges ofte i konkurrencesvømning, synkronsvømning og rekreativ svømning for at forbedre fremdrift og svømmeteknik.
En svømmende monofinne består typisk af et enkelt stort finneblad lavet af lette og fleksible materialer som glasfiber eller plastik. Svømmerens fødder indsættes i fodlommer placeret ved bunden af finnen, og der bruges stropper eller neoprenstrømper til at sikre fødderne på plads.

Snorkler
Svømmetræksnorkler er specialiserede træningsredskaber, der bruges af svømmere til at forbedre deres teknik, effektivitet og overordnede præstation i vandet. Disse snorkler er designet specielt til svømning og adskiller sig fra almindelige snorkler, der bruges til snorkling eller dykning.
En svømmepullsnorkel består af et rør, der strækker sig over vandoverfladen, så svømmere kan trække vejret uden at dreje hovedet til siden eller løfte det op af vandet. Snorkelrøret er fastgjort til en hovedrem eller badehætte for at sikre det på plads, så svømmerens mund og næse er fri til at trække vejret.

Svømmepagajer
Svømmepagajerne er de enheder, der bruges af svømmere under træning. Den består af en bøjelig belægning, der bæres over svømmerens hånd og bindes over den bageste del af svømmerens hånd med justerbare snore. Pagajen er normalt gennemboret med et design af huller.

Racerbælter og chipbånd til svømning
Racerremmene og chipbåndene er de to meget værdifulde gear, der estimerer din udførelse. Chipbåndet er normalt forbundet til anklen. Racerbæltet bruges til at bære bagpå for at beregne din præstation.

Mere om træning:
Jo mere om træning inkluderer tilbehør, flasker, flydebukser, drag dragter, sokker, poolnudler, kickboards og snorehandsker. De mærker, der tilbyder alle disse træningselementer, er Arena , Turbo , Speedo , Adidas og TYR .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk