Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Svømmebassiner

Svømmebassiner svømning

Find et bredt udvalg af Svømmebassiner-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Svømmebassiner

Mærker for Svømmebassiner

Valg og installation af en overjordisk swimmingpool

Aircondition

Et klimaanlæg til en pool refererer til et poolkølesystem , der hjælper med at regulere poolvandets temperatur og holde det på et behageligt niveau. Den er designet til at køle poolvandet ned i varmt vejr eller i områder med høje omgivende temperaturer, hvilket giver en mere behagelig svømmeoplevelse for brugerne.

Udstyr

Udstyret til installation af svømmebassiner over jorden omfatter mange forskellige ting. På markedet findes udstyrssæt til installation af pools. De fleste sæt vil omfatte den grundlæggende poolkant, basisbane, øverste hylde og stænger, foringen, pumpen og filteret og en stige.

Filtrering

Til filtrering af swimmingpoolen er de værktøjer, der bruges, kendt som filtre. Et poolfilter er en vigtig komponent i en swimmingpools cirkulationssystem, der hjælper med at fjerne urenheder og snavs fra vandet. Det spiller en afgørende rolle i at opretholde renheden og klarheden af poolvandet. Den primære funktion af et poolfilter er at fange og fange forurenende stoffer såsom snavs, blade, insekter, olier og andre partikler, der kommer ind i poolen. Det forhindrer disse urenheder i at cirkulere tilbage i poolen, hvilket sikrer, at vandet forbliver rent og sikkert til svømning.

Oppustelige pools

Oppustelige pools er bærbare og midlertidige svømmebassiner, der er lavet af PVC eller andre holdbare plastmaterialer. Disse pools er designet til at blive oppustet med luft, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for at skabe et poollignende miljø i din baghave eller udendørs. Oppustelige pools kommer i forskellige størrelser, former og designs, lige fra små soppebassiner til børn til større bassiner, der kan rumme flere voksne. De har typisk luftkamre eller rum, der skal pustes op ved hjælp af en luftpumpe. Når den er pustet op, bliver bassinets vægge og gulv stive, hvilket gør det muligt at holde vand til svømning og leg. Disse pools er populære på grund af deres overkommelighed, lette opsætning og bærbarhed. De kan let tømmes for luft og opbevares, når de ikke er i brug, hvilket gør dem til en praktisk mulighed for dem, der ønsker en midlertidig poolløsning eller har begrænset plads. Oppustelige pools er ofte et populært valg for familier med børn eller for dem, der ønsker at nyde en forfriskende svømmetur i deres baghave uden bekostning og holdbarhed af en i jorden eller over jorden pool.

Stål pool

En stålpool refererer til en type swimmingpoolkonstruktion, der bruger stålpaneler som den primære strukturelle komponent. Stålpools er kendt for deres styrke, holdbarhed og lang levetid. De er ofte valgt som et alternativ til traditionelle beton eller glasfiberpools.
I en stålpool er poolens vægge konstrueret af stålpaneler, typisk lavet af galvaniseret stål eller rustfrit stål. Disse paneler er designet til at modstå det tryk, der udøves af vandet i poolen og giver strukturel støtte til poolens samlede integritet.
En af fordelene ved stålpools er deres alsidighed i design. Stålpanelerne kan let formes i forskellige former, hvilket giver mulighed for tilpasning og fleksibilitet i pooldesign. Derudover er stålbassiner relativt hurtige at installere sammenlignet med andre pooltyper, da panelerne kan præfabrikeres off site og derefter samles på stedet.

Rørformede pools

Rørformede pools , også kendt som rammebassiner eller metalrammebassiner, er overjordiske swimmingpools konstrueret med en ramme af metal eller PVC rør. Disse pools er populære på grund af deres lette installation og alsidighed. Rørformede pools består af en robust ramme lavet af metal eller PVC rør, der er forbundet til at danne poolens omkreds. Rørene holdes typisk sammen ved hjælp af konnektorer eller samlinger, hvilket skaber en stabil og holdbar struktur. Poolvæggene fastgøres derefter til rammen, som regel lavet af slidstærkt PVC eller forstærkede stofmaterialer.
Disse pools kommer i forskellige former og størrelser, inklusive runde, rektangulære og ovale, der passer til forskellige præferencer og ledig plads. De fås også i forskellige højder, hvilket giver mulighed for forskellige vanddybder. En af de vigtigste fordele ved rørformede pools er deres enkle installationsproces. De kan sættes op uden behov for omfattende gravearbejde eller komplekse byggearbejder.

Mere om pools:

Jo mere om pools omfatter tilbehør og dele, rengøring, møbler, beskyttere og overtræk. Du kan købe alt det nødvendige til installation af poolen over jorden fra mærker som Speedo , Intex , Gre , Aktive , Zoggs , Bestway , og Hovedsvømning .