up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Tasker svømning

Tasker svømning

Find et bredt udvalg af Tasker-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Tasker

Mærker for Tasker

Typer af tasker til svømning

Rygsække

En svømmerygsæk er en specialiseret rygsæk designet til svømmere og vandsportsentusiaster. Den er specielt designet til at bære og transportere svømmeudstyr, udstyr og personlige ejendele til og fra poolen, stranden eller andre vandaktiviteter. Svømmerygsække er typisk lavet af vandtætte eller vandafvisende materialer som nylon eller polyester. Dette hjælper med at beskytte indholdet af rygsækken mod vandskader, uanset om det er fra vådt badetøj, stænk eller udsættelse for elementerne.
Svømmerygsække har ofte flere rum, lommer og arrangører for at hjælpe med at holde svømmeudstyr og personlige ejendele organiseret. Disse rum kan omfatte udpegede lommer til beskyttelsesbriller, badehætter, vandflasker, håndklæder og andre væsentlige ting. Det er også almindeligt at adskille våde og tørre rum for at holde våde genstande adskilt fra tørre.

Tørre kasser

Tørkasserne er beholdere, der bruges til at holde vigtige forsyninger væk fra vand. Når du svømmer, er der stor risiko for at blive våd med vand. Mange udendørs svømmere bruger tørre kasser til at holde deres forsyninger tørre og beskyttet mod vand, fordi vand nemt kan beskadige mange vigtige gadgets og forsyninger.

Tørre sække

Tørsække er specialiserede poser eller sække designet til at holde indholdet inde i dem tørt, selv når de udsættes for vand eller andre våde forhold. De er almindeligt anvendt i udendørs aktiviteter såsom camping, vandreture, kajaksejlads, sejlsport og anden vandsport. Tørsække er typisk lavet af vandtætte eller vandafvisende materialer som nylon, polyester eller vinyl. Disse materialer danner en barriere, der forhindrer vand i at komme ind i posen, og holder indholdet tørt selv i våde omgivelser. De har ofte et rulle top lukningssystem. Roll top lukningen skaber en vandtæt forsegling, der forhindrer vand i at sive ind i posen.

Finneposer

De poser , der bruges til at holde svømmefinnerne i, kaldes finneposerne . Disse tasker er lavet af slidstærkt materiale og foret med et beskyttende betræk, så de kan beskytte dine finner mod enhver skade, mens du rejser fra det ene sted til det andet. Finneposerne kommer i forskellige størrelser alt efter størrelserne på svømmefinnerne. De mærker, der tilbyder finneposerne er Aktive , Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway , og Cressi .

Gear tasker

De tasker, der bruges til at opbevare svømmegrejet i, kaldes for grejposerne. Gear tasker kan også bruges til at holde andet vand relateret udstyr, såsom vandpolo forsyninger og også vandaerobt materiale. Udstyret til svømning bruges til at holde væk fra det andet svømmetilbehør, så svømmerne brugte gearposerne til at holde deres udstyr adskilt og sikkert.

Mere om tasker:

Mere om tasker omfatter strandtasker, gymtasker, toilettasker og bytasker. Strandtaskerne bruges til at opbevare det væsentlige strand i dem. Gymnastiksækkene bruges til at opbevare træningsudstyret i dem. Toilettaskerne bruges til at opbevare tandbørstepastaen og sæben i dem. Urban tasker bruges også til at opbevare ting, når du vil rejse fra det ene sted til det andet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk