up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dragter og Tilbehør svømning

Dragter og Tilbehør svømning

Find et bredt udvalg af Dragter og Tilbehør-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dragter og Tilbehør

Mærker for Dragter og Tilbehør

Hvordan vælger du din badedragt og komplementer?

Vælg badedragter , der giver en behagelig pasform og giver mulighed for nem bevægelse. Overvej stoffet, elasticiteten og konstruktionen af badedragten. Vælg materialer, der føles glatte mod huden og giver tilstrækkelig stræk til mobilitet.
Bestem den primære aktivitet eller det formål, som du vil bruge badedragten til. Planlægger du at svømme, solbade, dyrke vandsport eller bare slappe af ved poolen? Forskellige aktiviteter kan kræve forskellige typer badedragter . Er du for eksempel til aktiv svømning, kan en strømlinet heldragt eller en velsiddende bikini være mere velegnet. Hvis du leder efter solbeskyttelse, så overvej badedragter med UPF Ultraviolet Protection Factor stof eller vælg udslætsbeskyttere og svømmeskjorter.
Vælg en badedragt , der passer til din personlige stil og præferencer. Overvej faktorer som farve, mønster og design. Ensfarvede farver kan være tidløse og alsidige, mens dristige print og mønstre kan tilføje et levende touch. Find en stil, der får dig til at føle dig sikker og afspejler din individuelle smag.

Svømmebukser
Svømmebukser er en type badetøj designet specielt til svømning og andre vandrelaterede aktiviteter. De bæres af både mænd og drenge og er populære valg til rekreativ svømning, strandudflugter og vandsport. Svømmebukser er typisk lavet af lette og hurtigtørrende materialer, såsom nylon eller polyester. Disse stoffer er udvalgt for deres evne til at kaste vand hurtigt. De anvendte materialer er også modstandsdygtige over for klor og saltvand, hvilket hjælper med at bevare svømmebuksernes levetid. De er typisk kortere i længden sammenlignet med traditionelle shorts og kan have en elastisk linning med en justerbar snøre for en sikker og tilpasset pasform. Nogle svømmebukser har også et meshfor på indersiden for at give ekstra støtte og forhindre gennemsigtighed, når de er våde. Disse bukser kommer i mange forskellige materialer såsom nylon og forskellige mærker af svømmebukser kommer på markedet.

Udslæt vagter
En udslætsbeskyttelse er en slags skjorte lavet af polyester, nylon eller andre syntetiske materialer og brugt til svømning. Udslætsbeskytterne beskytter svømmeren mod udslæt forårsaget af skrammer eller af solskoldning fra langvarig eksponering for de hårde solstråler, som solbeskyttelsestøj. Surfere bærer normalt beskyttende tøj, mens de surfer på tidevandet eller nyder stranden. Bær en udslætsbeskyttelse ind og ud af vandet for at beskytte dig mod skadelige elementer.

Strømper og støvler
Strømperne og støvlerne , der bruges til svømning, er lavet af vandvenlige materialer og tjener til at holde foden afslappet og varm, mens du er ude i det kolde vand. Uanset om det er til træning i køligt vand eller i en pool, holder sokkerne og støvlerne dine fødder behagelige. Der findes mange forskellige typer sokker og støvler til svømning i forskellige butikker.

Jakkesæt og shorts
Dragterne og shortsene til svømning er beklædningsgenstande, der er skabt til at blive båret af personer, der dyrker en svømmeaktivitet eller vandlege, såsom dykning og surfing. Forskellige stilarter af jakkesæt og shorts kan bruges af mænd, kvinder og børn. Dragterne og shortsene til svømning eller vandsport er designet på en sådan måde, at de giver dig fuldstændig frihed til at bevæge dine kropsdele for en behagelig oplevelse.

T shirts og veste
T shirts og veste til svømning er tætsiddende skjorter lavet af åndbart fremstillet stof, der stopper UV stråler. T shirts og veste er fremragende til surfing, svømning og forskellige vandsportsgrene. De giver ekstra ly mod skadelige UV stråler og skrammer på kroppen fra strandsand og ru overflader.

Mere om jakkesæt og komplementer:
Mere om jakkesæt og komplementer inkluderer tilbehør, hætter, arm og benvarmere og handsker. Du kan købe alle disse ting fra mærkerne som Arena , Turbo , TYR , Zone3 , Zoggs , Head Swimming , HUUB , og Cressi .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk