Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Elektronik

Elektronik svømning

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

Hvordan vælger man elektronik til svømning?

Action kameraer

Actionkameraerne er ligesom almindelige kameraer, der klikker på billeder og video, men i modsætning til standardkameraer kommer actionkameraer med en række tilbehør, der giver dig mulighed for at forbinde dem til din svømmedragt og bringe dem under vandet. Actionkameraer skaber dine billeder og videoer for at bringe dig til live og lader dine venner og slægtninge se præcis, hvad du besøger under vandet, mens du svømmer.

Aktivitetsmålere

Aktivitetsmålere er enheder, der bruges til at spore din aktivitet, og de bruges også af svømmere til at spore deres data, mens de svømmer. Det kan bruges, når du svømmer i overfladevand, fordi de kommer med en vandtæt egenskab. Den forsegler automatisk sin skærm og højttalerne, mens den svømmer, for at forhindre vandet i at gå ind. Aktivitetsmålerne sporer slagtype, distance, kalorier, svømmeture og hjerteslag.

Lyd

Svømmelyd er en slags højttaler, der bruges til at tage dem under vandet og er specielt skabt til at fungere under vandet for at tillade svømmere at høre musik, mens de svømmer. De er skabt til at være vandtætte og er generelt fastgjort til svømmesuiterne, så du kan nyde musik under vandet. De er vandtætte og findes i mange forskellige modeller. Du kan købe svømmelyden fra Speedo, Zone3, TYR, Cressi, Finis, Shokz, SEAC og Finis.

Stopure

Et svømmestopur er et dygtigt ur, der bruges til at observere en svømmers rutine og omgangs varighed. For at være egnet til mere dybtgående coaching og svømmevarigheder, skal du bruge stopure, der kan tid i minutter, sekunder og 1/100 af et sekund. Stopurene til svømning er opbygget af vandtætte funktioner, så du nemt kan tage dem i vandet, mens du svømmer, og kan estimere dine data korrekt.

Ure

Urene , der bruges til svømning, har en baneestimering og en GPS detektor. Med SWOLF sporing beregner uret din svømmeevne i henhold til antallet af slag og varighed. Det identificerer også det slagtilfælde, du bruger. Du kan holde øje med dit velvære med VO2 Max proportionerne og den indbyggede pulsdetektor. Disse ure kommer i mange forskellige stilarter og funktioner.

Mere om elektronik:

Mere om elektronik omfatter tilbehør, reservedele og celler . Tilbehøret inkluderer batterier og opladere samt etuier af denne elektronik. Reservedelene er de komponenter, der bruges til at udskifte, når nogen del af maskinen ikke fungerer. Og celler er de elementer, der giver kraften til fungerende elektroniske enheder. Du kan købe dem fra Speedo , Zone3 , TYR , Cressi , Finis , Shokz og SEAC .