up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Zodiac

Zodiac

Afdelinger

Alle ( Zodiac )

Om Zodiac

Zodiac, der er en pioner inden for komfort- og rengøringsløsninger, har været en førende mærkevare på markedet i årtier. Med et uophørligt engagement i innovation har Zodiac revolutioneret den måde, folk oplever komfort i deres hjem og vedligeholder deres pools. Fra airconditionanlæg til poolrengøringsrobotter har Zodiacs forskellige produktrække konstant sat nye branchestandarder. Mærkets dedikation til bæredygtighed afspejles i dets sortiment af miljøvenlige køleenheder, der er designet til både private og kommercielle rum. Gennem årene har mærket udviklet avancerede poolrengøringsløsninger, der forenkler vedligeholdelsen af ​​svømmebassiner. Zodiacs rejse fra sin begyndelse til dets nuværende stilling som førende inden for komfort- og rengøringsløsninger udstiller en arv med innovation, pålidelighed og dedikation til kundetilfredshed. Gennem deres produktrække, herunder airconditionanlæg, poolrengøringsløsninger, varmepumper og poolrengøringsrobotter, fortsætter Zodiac med at forbedre livskvaliteten for enkeltpersoner og familier over hele verden. Denne innovation markerede et betydeligt spring i poolvedligeholdelse, da roboten autonom navigerer poolen, skrubber vægge, rengør gulve og effektivt filtrere affald. Zodiac Innovationer Comfort og Renlighed i årtier

Zodiacs vej ind i aircondition stammer fra dens begyndelse i midten af ​​det 20. århundrede. Med fokus på energieffektivitet, pålidelighed og avancerede køleteknologier opnåede Zodiac airconditionanlæg hurtigt et ry for at give overlegen komfort. Zodiacs airconditionanlæg er designet til at skabe det perfekte indendørs miljø, der kombinerer innovation og komfort ved hver kølecyklus. Genkendende behovet for effektiv poolvedligeholdelse venturede Zodiac ind på poolrengøringssektoren. Zodiacs poolrengørings udstyr kombinerer intelligent design med kraftfuld ydeevne, sikrer krystalklart vand og et hygiejnisk svømme miljø. Mærkets engagement i excellence har styrket sin position som et foretrukket valg for poolejere, der søger pålidelighed og bekvemmelighed. Zodiacs innovation strækte sig til opvarmningsløsninger med introduktionen af ​​deres avancerede varmepumpe teknologi. De varmepumper, der tilbydes af Zodiac, er designet til effektivt at regulere pooltemperatur, så poolentusiaster kan nyde deres yndlingsaktivitet året rundt. Disse varmepumper prioriterer energieffektivitet, der ikke kun tilbyder optimal komfort, men også reducerer den miljømæssige påvirkning. Med Zodiacs varmepumper kan brugerne udvide deres pool sæsoner, mens de minimerer energiforbruget. Embracing den teknologiske bølge af automation introducerede Zodiac sin state-of-the-art pool-rengøringsrobot. Udstyret med intelligente algoritmer og avancerede sensorer sikrer Zodiac poolrengøringsrobot omfattende rengøring, hvilket sparer poolejere tid og kræfter. Robotens brugervenlige grænseflade og effektive præstation har gjort poolvedligeholdelse til en leg og mere behagelig.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk