Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Restitution og pleje

Restitution og pleje svømning

Find et bredt udvalg af Restitution og pleje-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Restitution og pleje

Mærker for Restitution og pleje

Hvad hjælper ømme muskler efter svømning?

Artikulære beskyttere

Fordelen ved artikulære beskyttere er verificeret til at være tilstrækkelig til at afsløre ømme muskler og kan hjælpe med at lindre smerter, hævelser og tryk i musklerne under sport eller fysisk aktivitet. De artikulære beskyttere bruges af atleter på deres knæ for at holde dem dækket mod skade i tilfælde af fald eller slag. Artikulære beskyttere bruges til at begrænse brud og skader.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer , også kendt som enheder til elektrisk muskelstimulering EMS, er enheder, der bruger elektriske impulser til at stimulere muskelsammentrækninger. De er designet til at hjælpe med muskeltræning, restitution, rehabilitering og fysioterapi. Elektrostimulatorer virker ved at sende elektriske impulser gennem elektroder placeret på huden, som derefter aktiverer de underliggende muskler. De elektriske impulser, der genereres af elektrostimulatorer, efterligner de naturlige elektriske signaler, der produceres af centralnervesystemet for at aktivere muskelfibre. Ved at stimulere musklerne kan elektrostimulation hjælpe med at forbedre muskelstyrke, udholdenhed og tonus. Det kan også hjælpe med at reducere muskelømhed og fremme blodcirkulationen, hjælpe med muskelrestitution efter intens træning eller skader.

Førstehjælp

Førstehjælp rummer generelt en række væsentlige ting, der hjælper med at behandle ridser, pletter og skader, såsom forstuvninger og sår. En førstehjælpskasse er en samling af medicinske forsyninger og udstyr, der bruges til at yde indledende medicinsk behandling i tilfælde af en skade, sygdom eller nødsituation. Den er designet til at være let tilgængelig og indeholder en række væsentlige genstande til at håndtere almindelige skader eller medicinske tilstande. Indholdet af en førstehjælpskasse kan variere afhængigt af den påtænkte brug, men der er nogle grundlæggende elementer, der almindeligvis findes i de fleste sæt.

Smart vægt

Kropsarrangementsmål omfatter kropsfedt, muskelmasse, proteinoverflod og puls. Med tiden kan brugeren især bemærke virkningerne af deres vægttab eller wellness program. En smart vægt, også kendt som en tilsluttet eller digital vægt, er en type vægt, der bruger avanceret teknologi til at give yderligere funktionalitet ud over blot at måle kropsvægt. Den er designet til at oprette forbindelse til smartphones, tablets eller andre enheder via Bluetooth eller Wi Fi, hvilket giver brugerne mulighed for at spore og analysere deres vægt og andre kropssammensætningsmålinger. Disse vægte bruger typisk bioelektrisk impedansanalyse BIA teknologi til at måle ikke kun vægt, men også andre kropssammensætningsmålinger såsom kropsfedtprocent, muskelmasse, knogletæthed, vandvægt og mere.

Selvmassage og pressoterapi

Selvmassage og pressoterapi er to teknikker, der bruges til terapeutiske formål, især inden for områderne muskelafslapning, smertelindring og forbedring af cirkulationen.
Selvmassage, som navnet antyder, involverer at bruge hænder, fingre eller specifikke værktøjer til at påføre tryk og manipulere blødt væv i forskellige dele af kroppen. Selvmassageteknikker kan målrette mod specifikke områder med spændinger, ømhed eller ubehag, såsom nakke, skuldre, ryg, arme eller ben. Det tryk, der påføres under selvmassage, kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, øge blodgennemstrømningen og lindre stress. Forskellige teknikker som æltning, cirkulære bevægelser eller blide strøg kan bruges afhængigt af den ønskede effekt.
Pressoterapi , også kendt som pneumatisk kompressionsterapi, er en behandling, der involverer påføring af kontrolleret tryk på lemmerne eller specifikke kropsdele ved hjælp af specialiserede enheder. Disse enheder består typisk af oppustelige kamre eller ærmer, der er viklet rundt om det område, der skal behandles. Kamrene pustes op og tømmes sekventielt, hvilket skaber en blid masserende effekt, der stimulerer blod og lymfecirkulationen.

Mere om helbredelse og pleje:

Mere om restitution og pleje omfatter taping, personlig pleje, sportscremer, ruller og massagebolde . Du kan købe alle disse genopretnings og plejeprodukter fra Zone3 , Turbo , Sailfish , Garmin , Softee og Madwave .