up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Astralpool

Astralpool

Alle ( Astralpool )

Om Astralpool

Astralpool, en anerkendt navn i verden af swimmingpool-løsninger, har været med til at skabe stænk siden dens oprettelse. Grundlagt i 1969 i Spanien har denne visionære virksomhed udviklet sig til en global leder og tilbyder et bredt udvalg af topmoderne pooludstyr og tilbehør. Med et engagement i innovation, kvalitet og bæredygtighed har Astralpool revolutioneret den måde vi nyder vores pool på. Fra stilfulde og funktionelle poolcover der beskytter dit investering til innovative belysningsløsninger der skaber en fascinerende atmosfære, har Astralpool det hele.
Astralpool har været et pålideligt navn i poolbranchen i over fire årtier. Deres engagement i innovation, kvalitet og bæredygtighed har tjent dem en global ry for excellence. Uanset om du har brug for topmoderne pooludstyr, avancerede filtrering systemer, saltvandschlor løsninger, effektive pool pumper eller stilfulde pooltilbehør, har Astralpool det du har brug for. Dyk ned i verden af Astralpool og oplev glæden ved at eje en pool der altid er klar til nydelse.

Astralpool er din vej til pool-perfektion

Astralpool´s sortiment af pooludstyr er designet til at forvandle din pool til en oase af afslapning og sjov. Fra avancerede poolopvarmere og pumper til state-of-the-art belysningssystemer, dækker deres produkter alle aspekter af poolvedligeholdelse og nydelse. Astralpool pooludstyr er kendt for sin holdbarhed og effektivitet, sikrer din pool krystal klar og inviterende gennem hele sæsonerne. Rent, glitrende vand er et varemærke af enhver velholdt pool, og Astralpool filtrering systemerne leverer netop det. Med avanceret teknologi og superior filtrering medier fjerner disse systemer urenheder og forureninger, efterlader dit poolvand frisk og sund.
Sig farvel til traditionelle chlor behandlinger og velkommen til Astralpool saltvandschlor systemer. Disse systemer bruger salt til at generere chlor, der tilbyder en blidere og mere naturlig svømmeoplevelse. De holder ikke kun din pool vand krystal klart, men sørger også for, at din hud og øjne forbliver irritation-fri. Astralpool´s saltvandssystemer er lav vedligeholdelse og kosteffektive og tilbyder en mere bæredygtig måde at nyde din pool på. Hjertet i enhver pool cirkulationssystem, poolpumpen, er hvor Astralpool excellerer. Deres sortiment af poolpumper kombinerer kraft og effektivitet til at cirkulere vandet effektivt, vedligeholde vandkvalitet og spare energi. Med forskellige størrelser og konfigurationer, Astralpool poolpumper passer til pooler i alle størrelser og former, sikrer din pool opererer på sit bedste.
Forbedr din pooloplevelse med Astralpool´s omfattende sortiment af pooltilbehør. Astralpool pooltilbehør er designet til at gøre dit poolområde mere indbydende og nydeligt for familie og venner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk